StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потрібні лише фольга і фен: секрет "голівудських локонів" за 30 секунд

25 жовтня 2023, 03:30
Геніальний лайфхак від експерта з волосся, щоб отримати голлівудські хвилі менш ніж за хвилину. Потрібні лише звичайний фен та кухонна фольга.
Волосы
Секрет "голівудських локонів" за 30 секунд / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Лос-Анджелеський експерт з волосся Карлос Атіла закликає людей відмовитися від численних інструментів для волосся на користь кухонної фольги та фена, якщо вони хочуть отримати голлівудські хвилі без особливих зусиль.

Щипці для завивки, плойки та бігуді - це лише деякі з багатьох пристосувань для волосся, якими ми намагалися відтворити ідеальну голлівудське волосся в умовах власного будинку. Деякі зачіски, які ми випробували, вимагають спочатку висушити волосся, перш ніж укладати його за допомогою нагрітих випрямлячів, щипців для завивки або інших інструментів, пише видання Mirror.

Нам знову і знову кажуть, що термічна обробка волосся приносить більше шкоди, ніж користі, тому ми постійно шукаємо способи бути більш дбайливими до свого волосся, одночасно приборкуючи кучерявість і виглядаючи більш зібраними з гладкою зачіскою.

відео дня

Нам здається, що ми знайшли рішення, використовуючи лише звичайний фен та кухонну фольгу, якої у більшості домогосподарств є вдосталь на кухні. Лос-Анджелеський експерт з волосся Карлос Атіла поділився геніальним способом, як отримати пишні хвилясті локони менш ніж за одну хвилину.

У своєму акаунті в Instagram, він написав:

"Хвилясте волосся за 30 секунд". Пост отримав понад 1 000 вподобань у соціальній мережі. Тож у чому ж секрет? Все, що вам потрібно зробити, це розділити волосся на дві частини, дотримуючись середнього проділу до потилиці. Накрутіть ці дві частини окремо, а потім закрутіть одну навколо іншої.

Дивіться відео як зробити хвилясте волосся за 30 секунд:

А тепер найцікавіше. Ви загортаєте скручене волосся у фольгу по всій довжині скрученої коси і обдуваєте феном, щоб домогтися легкого завивання. Будьте обережні, знімаючи фольгу, оскільки вона буде гарячою, тому Карлос рекомендує знімати її за допомогою рушника, щоб не поранитися.

Якщо ви хочете нанести на волосся живильну олію або зафіксувати зачіску лаком, це на ваш розсуд, але Карлос не робить цього, тож це ваша особиста справа, якщо ви хочете мати гладенькі та доглянуті локони. Деякі користувачі Instagram запитували, чи потрібно попередньо намочити волосся, але на відео Карлоса воно виглядає сухим.

Дехто відчайдушно хоче спробувати цей простий лайфхак для волосся, як прокоментував один з користувачів: "Я мушу це спробувати!", інший поділився: "Так круто, я збираюся це зробити". Інші ж похвалили цей трюк за те, що він творить чудеса. Вони поділилися: "Я зробила це зі своїм волоссям вчора, і це спрацювало на славу, моє волосся було сухим, і я робила це всього п'ять хвилин". Другий користувач Instagram повторив це і наполягав на тому, що трюк Карлоса "працює ідеально".

Вам також буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти