StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нереальна оптична ілюзія, яка зламає ваш мозок: треба знайти лампу Аладдіна

9 вересня 2023, 18:20
4602
Нова оптична ілюзія заводить багатьох людей з розуму, оскільки впоратися з її вирішенням просто неможливо.
головоломка
Мало кому вдається знайти лампу Аладдіна / Колаж: Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії завжди приводили людей у захват своєю загадковістю та здатністю обманювати зорове сприйняття. Завдяки оптичним ілюзіям ми можемо побачити, як наш мозок обробляє інформацію і які механізми він використовує для створення картини світу навколо нас.

Як пише JagranJosh, нова оптична ілюзія заводить багатьох людей з розуму, оскільки впоратися з її вирішенням просто неможливо. Завдання полягає в тому, що потрібно знайти лампу Аладдіна на малюнку. Стверджується, що лише 2% людей можуть впоратися з цим завданням. Спробуйте і ви. Проте пам'ятайте, що на пошуки лампи відводиться лише 11 секунд!

Нереальна оптична ілюзія, яка зламає ваш мозок: треба знайти лампу Аладдіна
Спробуйте знайти лампу Аладдіна / Bright Side

Лише генії можуть помітити лампу Аладдіна на цьому зображенні. Якщо ви змогли розгадати цю оптичну ілюзію, то ви добре вмієте зосереджуватися на ширшій картинці, визначати закономірності та мислити критично.

відео дня

Якщо ви не можете знайти лампу Аладдіна, не хвилюйтеся. Регулярна практика допоможе покращити ваші когнітивні здібності. Нижче публікуємо правильну відповідь на цю оптичну ілюзію.

Якщо ви уважно подивитеся на нижню ліву частину зображення, то побачите сяючу золоту лампу Аладдіна, яка ховається між об’єктами. Для вашої зручності ми виділили приховану лампу Аладдіна на зображенні нижче.

Нереальна оптична ілюзія, яка зламає ваш мозок: треба знайти лампу Аладдіна
Правильна відповідь / Bright Side

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про головоломку, яка зведе з розуму навіть геніїв: ніхто не може знайти конверт на картинці. Ця задача змусить кожного поламати голову під час її вирішення.

Також Главред розповідав про вибухову оптичну ілюзію: тільки мудреці з легкістю знайдуть 10 облич на дереві. На виконання цього надскладного завдання у вас є лише 10 секунд.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти