StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 24 січня 2024 року: що буде, якщо позбавитись проблем минулого

23 січня 2024, 19:21
Можливо прояв старих проблем, але важливо підходити до них спокійно.
Місячний календар на 24 січня 2024 року
Місячний календар на 24 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (krismaya.maya.photography), freepik

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 24 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

24 січня - зростаючий Місяць. З 14:31 - 14-й день місячного циклу. Місяць у Раку.

Вплив Місяця на людину 24 січня

Можливий прояв старих проблем, але важливо підходити до них спокійно. Вирішивши ці проблеми, ви знайдете нові сили для оновлення свого життя. У цей день ви можете легко позбутися тягаря минулого, якщо воно тисне і заважає жити.

відео дня

Вплив Місяця 24 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Це непоганий день для роботи, навчання та ділових контактів, але, мабуть, нічого критичного не станеться. Сьогодні краще діяти в команді, щоб вас правильно розуміли колеги і керівництво. Обговорюйте можливості та шляхи вирішення поточних проблем. Якщо у вас є плани на нову важливу справу, краще відкладіть її реалізацію на більш сприятливий час. Проте, не кидайте розпочаті раніше справи. Цей день підходить для вирішення фінансових питань і покупок.

Здоров'я: У цей день відбуваються процеси омолодження організму. Буде корисним і своєчасним приділити увагу собі: відвідати СПА-салон, сауну, скористатися косметичними засобами, вжити корисні продукти, які відмінно засвояться. Хоча хвороби можуть бути небезпечними, відрадно, що в цей день ліки добре засвоюються і проявляють ефективність.

Стрижка волосся: Саме час обрізати волосся. Стрижка буде успішною, додасть вашому зовнішньому вигляду свіжість і привабливість, і, можливо, навіть принесе щастя.

Відносини та шлюб: Будьте спокійними і доброзичливими. Можуть виявитися невирішені проблеми, але не варто приділяти їм занадто багато уваги і розбиратися в них. Енергія цього дня не сприятлива для конфліктів і сварок. Вважається, що цей день не сприятливий для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 23 на 24 січня

Як правило, сни, сновидіння в цей день, збудуться.

Порада на 24 січня за місячним календарем

Несприятливий день для важливих підприємств і подорожей; є ймовірність розчарування і втрат. Також не рекомендується починати серйозні справи, особливо поодинці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти