StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 23 січня 2024 року: чи можна починати в цей день серйозні справи

22 січня 2024, 19:15
Якщо ви замислювалися про стрижку волосся, сьогодні - відмінний час для цього.
Місячний календар на 23 січня 2024 року
Місячний календар на 23 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (picabuzz)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 23 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

23 січня - зростаючий Місяць. З 13:22 - 13-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив місяця на людину 23 січня

Настав тихий і спокійний день, день, коли мудрість переважає над почуттями та розумом. Це час спокою, піднесеного духу, момент усамітнення, де володіє спокій і любов до навколишнього світу. Ймовірно, молитви цього дня не залишаться без відповіді.

відео дня

Вплив Місяця 23 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Не варто починати що-небудь важливе або робити серйозні кроки. Відкладіть важливі справи, оскільки сьогодні не найсприятливіший день для трудових зусиль. Ведення переговорів допустимо, якщо ви добре розумієте позицію свого партнера. У роботі цінні сила волі, терпіння, стійкість і чесність. Корисно вміти вирішувати спірні ситуації і йти на компроміси. День не сприятливий для фінансових рішень, торгівлі, азартних ігор, і судових процесів краще уникати.

Здоров'я: Особливу увагу потрібно приділити здоров'ю в цей день. Рекомендується зайнятися водними процедурами і слідувати дієті, уникаючи важку їжу. Вживайте достатню кількість рідини і натуральних соків. Навантаження на серце слід уникати.

Стрижка волосся: Якщо ви замислювалися про стрижку волосся, сьогодні - відмінний час для цього. Гороскопи вказують, що стрижка волосся сьогодні може принести матеріальне благополуччя. Також малювання натуральними барвниками приверне грошову енергію.

Стосунки та шлюб: Енергетика дня розташовує до добрих вчинків по відношенню до інших. Легко займатися благодійністю та робити пожертви. Якщо фінанси не дозволяють, проявіть просто співчуття і турботу. Сьогодні важливі емоційна чуйність і вміння досягати компромісів. Сексуальні контакти і любовні стосунки можуть бути порушені сварками, образами або невиконаними бажаннями. Вважається, що це один з кращих днів місяця для укладення шлюбу, але тільки якщо немає сильних ревнощів у вас або вашого партнера. В іншому випадку краще відкласти весілля, щоб уникнути енергії конфліктів і образ, які можуть вплинути на ваш союз.

Сон в ніч з 22 на 23 січня

Вважається, що сни в цей день несуть позитивні енергії. Довіртеся їм, оскільки вони можуть містити важливі повідомлення. Намагайтеся не боятися страшних снів, вони підуть з настанням нового дня.

Порада на 23 січня за місячним календарем

Не час скаржитися чи сумувати, оскільки це може призвести до застою. Розбита посуд або пролита рідина сьогодні вважаються знаком страждання і самотності. Важливо прийняти і подолати цей стан, знаючи, що він пройде.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти