StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 23 листопада 2023: що віщує найсильніший день у місячному циклі

22 листопада 2023, 09:11
641
Вдалий момент для рішучих кроків у бізнесі та інших ділових підприємствах.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (amygietphotography, Alan Levine)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 23 листопада згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

23 листопада - зростаючий Місяць. З 14:44 - 11-й день місячного циклу. Місяць в Овні.

Вплив Місяця на людину 23 листопада

Це день напруження, визнаний найсильнішим у місячному циклі й одним із найсприятливіших у місяці, незважаючи на його суворість. У цей період відбувається активація потужних сил. Сьогодні можна спостерігати, як реалізуються задумані або заплановані на початку місячного місяця ідеї.

відео дня

Вплив Місяця 23 листопада по сферах життя

Бізнес і гроші: Вдалий момент для рішучих кроків у бізнесі та інших ділових підприємствах. Слід бути уважним, оскільки може представитися унікальний шанс в сфері бізнесу. Особиста чарівність стане в нагоді при переговорах. Цей день сприятливий для початку поїздки, відрядження або подорожі. Однак не рекомендується займатися торгівлею або заняттями, пов'язаними з ризиком отримання травм. Також варто утриматися від нових справ. Невеликі фінансові операції будуть успішними, але великі суми краще не ризикувати через можливі збитки.

Здоров'я: Не рекомендується активізувати лікування хворих. У жінок захворювання можуть викликати ускладнення, в той час як для чоловіків вони будуть менш значні.

Стрижка волосся: Відповідно до фази Місяця, стрижка волосся цілком актуальна і може посилити свій вплив на людину.

Стосунки та шлюб: Важливо проявляти любов до близьких в цей день – дбайте про них, даруєте увагу і подарунки, і це повернеться вам в повній мірі. Вважається, що цей день сприятливий для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 22 на 23 листопада

Сновидіння, які можуть наснитися сьогодні, не володіють особливим значенням, і немає необхідності приділяти їм особливу увагу.

Порада на 23 листопада за місячним календарем

Сьогодні рекомендується відмовитися від планів по полюванню, оскільки це день взаємодії з тваринним світом. Також варто бути обережними у поводженні з комахами і уникати укусів. При взаємодії з колючими і ріжучими предметами слід проявляти особливу обережність, оскільки сьогодні існує ризик нещасних випадків. Ті, хто не контролює свою силу і енергію, краще утриматися від серйозних справ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти