StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 15 грудня 2023: дуже сильна енергетика дня може викликати неприємні наслідки

14 грудня 2023, 12:24оновлено 16 грудня 2023, 09:11
282
Емоційна боротьба за лідерство активізована, тому краще стримувати агресію, проявляти дипломатичність.
Місячний календар на 15 грудня
Місячний календар на 15 грудня / Колаж Главред, фото Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive), flickr (IDOMENEAS)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 15 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

15 грудня - зростаючий Місяць. З 11:50 - 3-й день місячного циклу. Місяць у Козерозі.

Можливо, вам буде цікаво: Місячний календар 16 грудня 2023: настав час для кардинальних змін.

відео дня

Вплив Місяця на людину 15 грудня

Сьогодні ви відчуваєте повноту сил і енергії. Відбувається початок подій місяця, тому налаштуйтеся на позитив, щоб ваше життя розвивалося сприятливо. Будьте активними - енергія, витрачена на важливі справи сьогодні, повернеться вам сторицею.

Вплив Місяця 15 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: На роботі проявляйте рішучість і наполегливість. У бізнесі проявіть військові якості - сьогодні потрібно бути лідером, а не послідовником. Стримуйте негатив, оскільки всі сторони можуть бути войовничими. Беріться за складні завдання, не йдіть від труднощів. Торгова діяльність сьогодні може принести успіх і відкрити нові перспективи. Однак будьте обережні з фінансами — цей день не підходить для вирішення грошових питань, і можливі втрати.

Здоров'я: Захворювання, що почалися в цей місячний день, вимагають негайних заходів. Сьогодні корисна лазня, а фізичні навантаження можуть бути інтенсивними і благотворними. Природа допоможе організму очиститися, насититися киснем, що позитивно позначиться на здоров'ї. День підходить для занять військовими мистецтвами, особливо для освоєння айкідо — енергія противника може бути використана в переможних цілях, як фізично, так і психологічно.

Стрижка волосся: Сприятливий. Навіть якщо результат не зовсім влаштовує, волосся швидко відросте. Вперед!

Стосунки та шлюб: У третій місячний день краще уникати сварок. Емоційна боротьба за лідерство активізована, тому доцільно стримувати агресію, проявляти дипломатичність і м'якість, при цьому залишаючись при своїй думці. Енергетика дня настільки сильна, що слова мають величезну силу, і навіть невелике зле слово може викликати неприємні наслідки. Пам'ятайте, що злісний посів призведе до гірких плодів. Вважається, що сьогодні не рекомендується вступати в шлюб, оскільки це може призвести до занепокоєння і непередбачуваних ситуацій в сімейному житті.

Сон в ніч з 14 на 15 грудня

Сни в цю місячну добу рідко збуваються.

Порада на 15 грудня за місячним календарем

Сьогоднішній день насичений різними небезпеками, тому необхідно проявляти пильність. Ще раз підкреслимо, що бездіяльність в цей день не рекомендується. Використовуйте свої сили в мирних цілях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти