StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Які рибки притягують гроші і де краще поставити акваріум по феншуй

31 серпня 2023, 13:29
404
Главред розповість, чи можна ставити акваріум навпроти вхідних дверей.
Які рибки притягують гроші
Які рибки притягують гроші / колаж: Главред, фото: скріншот

Тварини в будинку - досить поширена практика, проте деякі люди вважають за краще ставити вдома акваріум з рибками і в цьому є свої привілеї. Як відомо, правильне розташування предметів в будинку згідно зі знаннями даоської практики Феншуй може залучити в будинок багатство, благополуччя і не тільки. Ми розповімо, чи можна ставити акваріум навпроти вхідних дверей і що він може принести.

В якому місці повинен стояти акваріум

Згідно древнім знанням Феншуй, акваріум в будинку - хороший магніт для грошей, а для бізнесу - прибутку в цілому. Однак для того, щоб він притягував благополуччя, необхідно правильне розміщення. Феншуй диктує свої правила, згідно з якими найкращим місцем для акваріума є вітальня, хол (в місці за дверима), по ходу від дверей або де-небудь в кутку, тоді вас чекатиме таємне щастя. Також, якщо в сім'ї немає вагітної жінки, акваріум можна розташовувати на кухні.

Скільки має бути рибок в акваріумі по фен шуй

Замислюючись про те, чим наповнити акваріум і які рибки притягують гроші, можна особливо не намагатися, адже все дуже просто. Щасливе число рибок в акваріумі за показаннями феншуй - 9. Однак вони повинні бути непростими. Найкраща комбінація - це вісім золотих або червоних риб і одна чорна.

відео дня

Суть в чорній рибі досить просто пояснюється, вона зможе поглинати негативну енергію, в той час як золоті - притягувати гроші і благополуччя.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти