StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як змусити чоловіка допомагати по господарстві: лікар Юрій Габорець розповів, що робити

11 січня 2024, 09:03
694
Дотримуючись його порад, ви створите баланс у відносинах і зробите домашні справи приємною частиною спільного життя.

Як змусити чоловіка допомагати в господарстві
Як змусити чоловіка допомагати в господарстві / Колаж Главред, фото: скріншот з відео , pixabay.com

Домашні обов'язки - це командна робота, і залучення чоловіка до процесу не тільки полегшить ваше життя, але й посилить ваші стосунки.

Доктор Юрій Габорець на своїй сторінці в Instagram дав кілька ефективних порад, як надихнути вашого чоловіка брати активну участь в господарських справах.

відео дня

Хто такий Юрій Габорець?

Юрій Габорець - акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностуванні, оперативному і консервативному лікуванні гінекологічних захворювань. Проводить лікування передракових процесів шийки матки, ЗПСШ, жіночого безпліддя. Видаляє папіломи, кондиломи з урогенітальної області.

Закінчив медичний факультет Ужгородського державного університету. Управляє медичним центром експертного класу Haborets Clinic.

Віддавайте чоловікові ті завдання, які вимагають фізичної сили або специфічних навичок. Це не тільки захистить вас від травм, але і покаже чоловікові, що його допомога неоціненна, зазначив Габорець.

"Дайте чоловікові конкретику. Список справ до виконання. Вранці на листку, з датою, де чітко по пунктах: на 1-е місце ставите найважливіше, а ввечері пройдіть і викресліть, що виконано за ефектом захоплення і щастя", - радить експерт.

Якщо є завдання, які чоловік не може виконати, викличте фахівця. Це може заощадити час і зняти стрес, а також покаже, що ваші очікування цілком розумні.

Постійно висловлюйте своє захоплення зусиллями та результатами. Навіть якщо щось не ідеально, цінуйте старання і підтримуйте позитивним відгуком.

Впливайте на психологічний аспект: демонструйте, що домашні справи – це невід'ємна частина ваших відносин, і спільна участь в них робить ваше життя повнішим і щасливішим.

Дивіться відео про те, як змусити чоловіка допомагати в господарстві:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти