StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як прибрати бруд із паперових шпалер: дуже дивний, але робочий спосіб

15 березня 2024, 06:30
3512
Чим найкраще чистити шпалери, якщо вони паперові - так це підручними засобами, які кожні господарі легко знайдуть у себе вдома і можуть застосувати на практиці.
Шпалери, праска
Засіб для миття шпалер вам не знадобиться, достатньо праски і серветок / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Не секрет, що багато хто з нас хоча б приблизно уявляє, як мити шпалери, що миються. Проте вимити паперові - вже проблемний момент. Тут виникає питання, як очистити шпалери в домашніх умовах. Ми поділимося з вами цікавим методом.

Як вивести жирну пляму з паперових шпалер

Підготуйте заздалегідь праску

Покладіть на пляму паперову серветку і пропрасуйте її теплою, проте не гарячою праскою. Жирні плями під впливом пари та високої температури прилипатимуть до серветки. Коли серветка забруднюється, її потрібно поміняти, після чого знову пропрасувати шпалери.

відео дня

Потрібно діяти обережно, щоб на шпалерах не залишалося плям від праски. Бо якщо після праски з'являться плями, видалити їх буде вже практично неможливо.

Прибрати бруд зі шпалер ластиком

Ще є запасний і простий спосіб - канцелярська гумка. Вона видаляє різні плями, зокрема й сліди рук. Меламінові губки допоможуть очистити, зокрема, і плями від чорнила. Але тут також слід діяти акуратно, адже можна пошкодити шпалери.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти