StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як зрозуміти, що пора міняти дитяче взуття: ортопед показав простий тест

18 вересня 2023, 09:34
352
Ортопед запропонував батькам перевірити якість дитячого взуття.
Як зрозуміти, що пора міняти дитяче взуття
Як зрозуміти, що пора міняти дитяче взуття / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Дитячі ніжки ростуть дуже швидко, і може виникнути відчуття, що вам постійно доводиться витрачатися на нову взуття, але, на жаль, це одна з тих необхідних покупок.

Середньостатистична дитина міняє три пари взуття кожен навчальний рік, але кожен десятий батько каже, що діти не говорять йому, що взуття йому мала, пише Mirror.

Правильно підібране взуття неймовірно важливе, тому ортопед опорно-рухового апарату Роб Пейн поділився тестом, який батьки можуть зробити, щоб визначити, чи потребує їхня дитина заміни взуття.

відео дня

"При розміщенні взуття на рівній поверхні вона повинна бути під кутом 90 градусів до опорної поверхні і не повинна бути нахилена в будь-якому напрямку. Якщо вона нахилена, це означає, що дитина деформувала взуття і воно повинно бути замінено. Взуття, яка нахиляється занадто сильно або занадто швидко, зазвичай має внутрішню проблему з конструкцією", - зазначив експерт.

За словами ортопеда, взуття дитини ніколи не повинна стискати пальці ніг. Крім того, взуття не повинна просто зісковзувати з ноги.

Батьки також повинні враховувати матеріал взуття, оскільки він повинен мати "дихаючий верхній чохол", наприклад шкіряний.

"Синтетичні матеріали можуть сприяти потовиділенню, збільшуючи ризик грибкових та бактеріальних інфекцій", - підсумував ортопед.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти