StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як використовувати господарське мило в побуті: способи, про які знають одиниці

18 лютого 2024, 04:20
Господарське мило стане вашим найкращим союзником під час прибирання у помешканні.
Як використовувати господарське мило в побуті: способи, про які знають одиниці
Незвичайні способи використання господарського мила / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Господарське мило - це не тільки союзник для особистої гігієни, але й важливий засіб у вашому арсеналі для прибирання будинку. Універсальність робить його ідеальним варіантом для різноманітних завдань під час прибирання.

Секрет господарського мила полягає в його рН, що робить його ідеальним для чутливої ​​шкіри та різноманітних побутових цілей. Більшість господарського мила має рН 5,5, що ідеально підходить для щоденного очищення обличчя, тіла та шкіри голови, а також для лікування подразненої шкіри.

Якщо ви хочете знати більше про використання господарського мила, прочитайте матеріал: Знадобиться мило і дзеркало: як визначити жорсткість води вдома.

відео дня

У побуті господарське мило має широкий спектр застосувань:

  1. Плями на одязі: нанесіть господарське мило безпосередньо на пляму, обережно потріть і залиште на кілька хвилин перед тим, як прати.
  2. Ящики та шафи: покладіть шматочок господарського мила в кут ящика чи шафи, щоб ввібрати вологу та залишити свіжий аромат.
  3. Двері дошової кабіни: змішайте господарське мило з водою та очистіть двері м’якою губкою. Промийте чистою водою, щоб не було розводів.
  4. Окуляри: нанесіть краплю господарське мила на кожну лінзу, обережно потріть пальцями, а потім змийте водою. Висушіть серветкою з мікрофібри.
  5. Кухонне начиння: для видалення жиру використовуйте розчин господарського мила та гарячої води. Дайте посуду постояти у розчині, а потім обережно потріть.
  6. Посуд: за відсутності рідкого миючого засобу для посуду використовуйте для миття посуду суміш господарське мила, води та ложки оцту.
  7. Дверні ручки: нанесіть господарське мило вологою губкою або ганчіркою, обережно потріть і витріть чистою ганчіркою для відновлення блиску.
  8. Замки: очистіть губкою, змоченою господарським милом і водою. Промийте та висушіть, щоб зберегти їх у хорошому стані.
  9. Петлі: нанесіть господарське мило вологою ганчіркою, щоб очистити та змаститипетлі. Так вдасться зменшити скрип дверей.
  10. Мармурова підлога чи плитка: використовуйте суміш гарячої води та господарського мила. Протріть м’якою губкою або шваброю та добре висушіть, щоб позбутись плям.
  11. Лаковані двері: очистіть тканиною, змоченою в слабкому розчині господарського мила та води. Витріть насухо м’якою тканиною, щоб уникнути слідів.
  12. Пластикові вікна: змішайте господарське мило з гарячою водою та протріть тканиною з мікрофібри.
  13. Рани: використовуйте господарське мило для обережного очищення ран перед накладенням пов’язок, оскільки воно не подразнює шкіру.

Яке найкраще господарське мило

Як правило, господарське мило виготовляється з натуральних олій або тваринних жирів і зазвичай білого або бежевого кольору. Додаткові кольори, як правило, вказують на додавання інших компонентів.

Господарське мило - це універсальний засіб, який може творити чудеса у вашому домі. Господарське мило є ефективним помічником в побуті: від очищення складних плям до підтримки свіжості у вашому домі. Ніжна структура робить його безпечним для різноманітних поверхонь і предметів, а також незамінним елементом у вашому арсеналі засобів для чищення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти