StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко прибрати плями від кави: легкий і дуже ефективний спосіб

26 лютого 2024, 12:14оновлено 26 лютого, 14:43
Якщо ви не знаєте, чи можна відіпрати пляма від кави швидко і за декілька хвилин, спробуйте простий спосіб з гліцерином і сіллю, який повинен допомогти.
Кава, Одяг
Як швидко видалити пляму від кави на будь-якому одязі / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Кожен з нас часом стикається з ситуацією, коли кава випадково проливається на одяг. Особлива проблема - пролитий напій на білий одяг перед виходом на роботу. І тут виникає питання, як вивести пляму від кави в домашніх умовах. Ми розповімо, як швидко і просто це зробити.

Як прибрати пляму від кави

На YouTube-каналі блогера Костянтина Непатова є корисна порада, яка допоможе розібратися в ситуації з пролитою на одяг кавою.

Приготуйте сіль і гліцерин, щоб видалити плями

відео дня

Можна швидко збігати в аптеку, купити там гліцерин, і забігти на кухню за сіллю. Гліцерином слід повністю залити пляму і насипати на нього 1 чайну ложку солі. Сіль потрібно добре втерти в пляму.

Чекаємо 20 хвилин і перемо одяг з кавовою плямою

Далі потрібно почекати 20 хвилин, після чого відіпрати пляму господарським милом вручну.

Від плями не залишиться і сліду.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Чи можна відіпрати каву з одягу, якщо пляма стара

Автор в коментарях запевняє, що цей спосіб ефективний і для застарілих плям від кави. Проте у коментарях пишуть, що для старих плям він не працює. Ми вважаємо, що найкраще цей спосіб буде діяти саме для свіжих плям, які потрібно швидко запрати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти