StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До чого сниться пожежа: тлумачення сну

22 липня 2020, 17:46оновлено 25 серпня 2020, 14:27
Залежно від контексту вашого сну, бачити вогонь у сні може символізувати руйнування.
Пожар_огонь
Сон може бути метафорою для того, хто "огнєн". / Pixabay

Залежно від контексту вашого сну, бачити вогонь у сні може символізувати руйнування, пристрасть, бажання, осяяння, очищення, трансформацію, просвітлення або гнів.

Приміром, якщо ви не боїтеся вогню, і він знаходиться під контролем або міститься в одній області, то це символ вашого внутрішнього вогню і внутрішньої трансформації. Щось старе проходить, а щось нове входить у ваше життя. Ваші думки та погляди змінюються.

читайте такожВагітність і сон – до чого сниться вагітність: тлумачення по соннику

Якщо вогонь оточує вас і когось ще, то це означає ваш зв'язок з цією людиною. Ви двоє поділетеся чимось значним. Сон може бути метафорою для того, хто "вогненний". Він також може представляти ваш драйв, мотивацію і творчу енергію. Крім того, сон може попередити вас про деякі небезпечні і ризиковані діях.

Згоріти у вогні

Сон про те, що ви спалені вогнем, означає, що ваш характер виходить з-під контролю. Певна проблема або ситуація горить всередині вас.

Горить будинок

Сон про те, що ваш будинок опинився у вогні, вказує на те, що вам потрібно щось змінити. Якщо у вас постійно горять мрії про ваш родинний дім, то це говорить про те, що ви все ще не готові до змін або що ви боретеся з ними. Крім того, це підкреслює пристрасть і любов оточуючих.

Гасити пожежу

Сон про те, що ви загасили вогонь, означає, що ви подолаєте свої життєві перешкоди з допомогою великої праці і зусиль. Якщо ви підпалюєте щось або навіть себе, це означає, що ви відчуваєте великі страждання. Ви знаходитесь на межі відчаю і хочете знищити щось або якийсь аспект себе.

Сон про те, що ви можете почати вогонь своїми руками, являє собою гнів, який ви намагаєтеся придушити. Ви відчуваєте труднощі з самовираженням і схильні до надмірної реакції.

Сон про те, що ви можете загасити вогонь, означає вашу здатність контролювати свій гнів.

Птах біля вогню

Бачити, як птах співає біля вогню, означає когось, хто поглинений пристрастю.

Вогонь і вода

Сон про вогонь і воду разом символізує проблему поляризації у вашому житті. Ви переживаєте емоційний конфлікт, і він тягне вас в двох напрямках.

Сонник Ванги

Сонник Ванги свідчить, що бачити пожежу у сні - це до біди. Якщо від вогню виходить поганий запах, то вас чекають неприємності. Якщо ж ви сидите біля багаття, хтось близький надасть вам свою підтримку.

Сонник Фрейда

Фрейд трактує вогонь як пристрасть і жадання. Якщо пожежа розгорілася навколо вас, то швидше за все, ви боїтеся проявити свою сексуальну енергію. Предмет, що горить (якщо вам сниться пожежа) - це і є об'єкт бажання.

Сонник Міллера

Тлумачення снів по соннику Міллера пояснює їх як очищувальну силу. Гасити пожежу означає переживати про щось. А побачити в сні загиблих від пожежі - до хвороби рідних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти