StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що робити, якщо рушники смердять: простий спосіб позбутися запаху

4 березня 2024, 16:46оновлено 5 березня, 10:18
Ви дізнаєтеся, як прибрати запах з кухонних ганчірок без особливих зусиль, коли спробуєте простий спосіб з мікрохвильовою піччю і поліетиленовим пакетиком.
Рушники
Як прибрати запах тухлої ганчірки та зробити пахучим рушник / Скріншот YouTube

Кожна господиня добре знає, що ганчірка на кухні - незамінна річ. Щойно щось десь потрібно по-швидкому протерти або прибрати, використовується ганчірка. Але вона швидко забруднюється, тому багато хто задається питанням, як відіпрати кухонні ганчірки від запаху. Але прати їх зовсім не обов'язково.

Сподобався матеріал? Ось, що ще вас може зацікавити: як швидко видалити суперклей з пальців: спосіб, який допоможе кожному

Як позбутися неприємного запаху ганчірки

Натираємо ганчірку милом і зав'язуємо в кульок

відео дня

Для початку ганчірку потрібно гарненько натерти милом і покласти її в кульок. Пакетик слід щільно і герметично зав'язати, щоб з нього не проступала піна.

Відправляємо ганчірку в мікрохвильовку

Після цього кульок із ганчіркою кладемо в мікрохвильовку. Ставимо на повну потужність на 2 хвилини і чекаємо.

Акуратно дістаємо ганчірку і перевіряємо результат

Далі потрібно дістати ганчірку, акуратно, щоб не обпектися, витягти її з кулька і покласти в раковину. Вмикаємо холодну воду й охолоджуємо ганчірку. Коли ганчірка стане просто теплою, потрібно її прополоскати.

Усі сторонні запахи мають зникнути. Ви в цьому можете переконатися на практиці.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти