StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шалена головоломка для геніїв: треба знайти фламінго серед квітів за 7 секунд

15 вересня 2023, 23:55
На просторах Інтернету з'явилася цікава головоломка, з якою багатьом людям важко впоратись.
головоломка
Мало кому вдається знайти фламінго / Колаж: Главред, фото: JagranJosh, unsplash.com

Головоломки користуються широкою популярністю як серед дітей, так і серед дорослих. Ці захопливі завдання дуже корисні для нашого мозку, адже вони розвивають когнітивні навички, такі як логічне мислення, спостережливість та креативність.

Як пише JagranJosh, на просторах Інтернету з'явилася цікава головоломка, з якою багатьом людям важко впоратись. Так, на малюнку можна побачити багато квітів. І десь серед квітів ховається фламінго. Завдання для читачів – знайти фламінго за 7 секунд.

Шалена головоломка для геніїв: треба знайти фламінго серед квітів за 7 секунд
Спробуйте знайти фламінго / JagranJosh

Лише найспостережливіші можуть помітити фламінго за 7 секунд. Вам вдалося це зробити? Якщо так, то ви дуже уважні, адже не кожен може так швидко вирішити це завдання. Якщо фламінго знайти не вдалося, то пропонуємо вам ще раз уважно подивитися на зображення та проаналізувати кожну деталь. Нижче публікуємо правильну відповідь на це завдання.

відео дня

Фламінго можна помітити в нижній частині зображення. Наявність на малюнку великої кількості рожевих квітів на рожевому фоні ускладнює впізнання птаха, адже він також має рожевий колір. На малюнку нижче фламінго обведено кружечком.

Шалена головоломка для геніїв: треба знайти фламінго серед квітів за 7 секунд
Правильна відповідь / JagranJosh

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про головоломку, яка зведе з розуму навіть геніїв: ніхто не може знайти конверт на картинці. Ця задача змусить кожного поламати голову під час її вирішення.

Також Главред розповідав про вибухову оптичну ілюзію: тільки мудреці з легкістю знайдуть 10 облич на дереві. На виконання цього надскладного завдання у вас є лише 10 секунд.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти