"Удар по одному місту": що задумала РФ на День Незалежності в Україні - прогноз

Прогноз на День Незалежності / Колаж Главред, фото СтратКом ЗСУ, 120 бригада територіальної оборони ЗСУ

Астрологи розповіли, що чекає на День Незалежності. Главред зібрав прогноз для України на 24 серпня.

Україну на День Незалежності чекає найсильніша підтримка світу, і загрози з боку Росії.

Як розповіли астрологи і тарологи, до 24 серпня Росія спробує влаштувати біду, пише Главред.

День Незалежності 24 серпня - що очікувати Україні

"Буде дуже багато контролю і маніпуляції 24 серпня. Україна отримуватиме якісь подарунки. Будуть смертельні удари по Києву в День Незалежності. Енергія буде дуже сильна. Може бути по центру прийняття рішення. У цей день ще можуть укладатися доленосні рішення і підписання договорів", - говорить таролог Яна Тимощук.

Також Яна Тимощук додала, що "мобілізація в Україні може триватиме ще 7 місяців".

Хто така Яна Тимощук

Яна Тимощук (Езотеричка) - езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

За словами таролога Анни Атаманової, до 24 серпня РФ спробує вчинити удар.

"Путін і Росія планують влаштувати в Україні напередодні Дня Незалежності нехороші події, щоб цього дня (24 серпня - ред) не було. Вони хочуть змусити Україну піти на якісь умови. У багатьох країнах Європи Україну підтримуватимуть", - заявила Атаманова.

Хто така Анна Атаманова

Анна Атаманова - екстрасенс, таролог, медіум і експерт з магії. Часто робить прогнози для України та світу, йдеться на каналі таролога.

Що станеться до 24 серпня в Україні - прогноз

Таролог Анна Єфремова каже, що великий період небезпеки в Україні буде з 10 листопада по 28 грудня 2023 року. Але, з 13-18 серпня 2023 року буде критично небезпечним.

"Я виділю особливим чином період з 13-18 серпня так як він вимагає окремої пильної уваги і є.

а) переломним у багатьох питаннях пов'язаних з війною. б) критично небезпечним щодо катастроф у світі та військових дій", - каже Анна Єфремова.

Хто така Анна Єфремова

Анна Єфремова - таролог, астролог і практикуючий екстрасенс. Має свій власний youtube- канал, де дає прогнози про майбутні події в Україні та світі.

"З 10.10.2023 - 18.11.2023 максимально агресивний так як відбудеться ряд астрологічних подій змінюють собою історію", - зазначила астролог.

Що чекає Україну і світ:

"Наслідки затемнень ми будемо спостерігати ще 6 місяців по тому. Для України це ризики катастрофи, для Росії - це війна яка прийде вже до неї в будинок дуже потужно + ризики такої ж катастрофи", - говорить таролог.

Коли Україна виграє війну

"Мене всі лаяли, коли я сказала, що війна не закінчитися швидко. Все може закінчиться до 2025 року. Можливо, це будуть інші союзи", - зазначила таролог Атаманова.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Новини заразКонтакти