Складна головоломка: потрібно знайти коня без хвоста за 5 секунд

Чи зможете ви знайти коня без хвоста? / Колаж: Главред, фото: mirror.co.uk, pixabay.com

Розгадувати головоломки веселіше в компанії.

Складні головоломки - чудовий спосіб пробудити в собі дух суперництва і кинути виклик своїм когнітивним здібностям. Щоб було ще веселіше, варто залучити до участі в розвазі членів сім'ї.

Якщо ви готові до випробування, то подивіться на зображення нижче. Чи бачите ви на картинці щось дивне?

Вам потрібно знайти коня без хвоста. На перший погляд, зображення може здатися складним для розгадування. На картинці так багато коней, що очі розбігатимуться.

Завдання ускладнюється ще й тим, що розв'язати головоломку потрібно всього за 5 секунд.

Чи зможете ви вирішити головоломку за 5 секунд / mirror.co.uk

Чи вдалося вам виявити коня за відведений час? Якщо ні, то правильну відповідь ми опублікували нижче. Але спочатку спробуйте розгадати неймовірну футбольну головоломку - потрібно знайти дивний м'яч за 14 секунд.

Правильна відповідь на головоломку:

Чи вдалося вам знайти коня без хвоста? / mirror.co.uk

Раніше Главред пропонував розібратися зі складною оптичною ілюзією - на картинці потрібно було знайти дивні невідповідності: Головоломка на перевірку IQ: потрібно знайти 8 помилок за 17 секунд.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти