Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 7 секунд знайти морозиво

Знайдіть ріжок із морозивом за 7 секунд / Jagranjosh

Спробуйте розгадати дуже заплутану, складу, але цікаву головоломку - на овочевому ринку хтось сховав морозиво, яке нам і треба буде відшукати.

Коли потрібно трохи перезавантажитися або переключитися, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії заряджають і тренують мозок, і дозволяють розслабитися. Цього разу нам потрібно знайти заховане морозиво.

Головоломка від Jagranjosh дуже цікава, але вкрай непроста. Візуально визначити, де знаходиться ріжок з морозивом, досить-таки непросто. Потрібно уважно дивитися на картинку, щоб знайти правильну відповідь.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: ребус для тих, у кого блискучий зір: треба за 13 секунд знайти дорогу каблучку

На картинці - овочевий ринок, де багато людей. Одні вибирають фрукти, інші - просто ходять і прицінюються. Десь тут заховане морозиво.

Дається лише 7 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете морозиво / Jagranjosh

Не вдалося відшукати морозиво? Ловіть підказку: воно під лівою рукою у жінки, яка тримає на повідку собаку. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Якщо знайшли морозиво, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де треба за 8 секунд знайти морську зірку. Картинка повністю помаранчевого кольору, що ускладнює пошук правильної відповіді.

Також у нас є ребус для тих, у кого відмінний зір. На картинці, де дівчинка гуляє із собакою, потрібно відшукати черепаху. Черепаха сховалася в абсолютно несподіваному місці.

А ще можна порозгадувати головоломку, де треба за 5 секунд знайти літеру O. На таблиці зображено безліч літер D. Серед них захована O, яку і належить відшукати.

Інші новини:

Новини заразКонтакти