Чому коробка для піци квадратна, а піца кругла: ще й нарізають трикутниками

Чому коробка для піци квадратна, а піца кругла / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Вибір між круглою і квадратною коробкою залежить від різних чинників, і кожна з них має свої переваги.

Усі ми куштували піцу, але майже жодного разу не замислювалися, чому вона кругла, а коробки, в яких їх продають, роблять квадратними.

Також раніше ми писали, для чого потрібні пластикові "стільці" в піці: чоловік приголомшив відповіддю. Він розповів, для чого потрібен білий пластиковий табурет у коробках для піци і як його можна використовувати.

Виявляється, цьому є розумні пояснення, пишуть експерти з evopack.

Чому піцу нарізають трикутником?

Тут усе просто - трикутні шматочки піци легше брати в руки. Крім того, всім дістаються однакові частини начинки, а піца не розвалюється в процесі і її зручно їсти або згорнути човником.

Чому коробка для піци квадратна, а піца кругла?

Багатьом може здатися, що для круглої піци логічніше використовувати таку ж круглу коробку. Однак на практиці це не завжди так. Ось чому:

Якою має бути коробка для піци?

У коробці для піци обов'язково має бути вентиляція, як і для всіх продуктів, які упаковуються гарячими. Інакше всередині буде накопичуватися конденсат, а коробка і піца просто деформуються і розмокнуть.

Сам картон має бути міцним і міцним, щоб витримувати вагу і температуру піци. І щоб при цьому її можна було взяти, не обпалюючи руки. Найкраще зарекомендував себе гофрокартон, який чудово підходить для пакування харчових продуктів загалом.

Таким чином, вибір між круглою та квадратною коробкою залежить від різних факторів, і кожна з них має свої переваги.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти