Чоловік прикріпив камеру до валізи перед завантаженням в літак: його відео "розриває" TikTok

Чоловік прикріпив камеру до валізи в аеропорту / Колаж Главред, фото: скріншот

Чоловік прикріпив камеру до валізи, щоб дізнатися, що відбувається з багажем в літаку.

Вирушаючи в подорожі, багато хто з нас вважають за краще здавати багаж в багажний відсік, а не просто використовувати ручну поклажу, але не всі знають, що відбувається з ним під час польоту.

Щоб дослідити, що відбувається з валізами, коли вони реєструються і зникають з поля зору на маленькій конвеєрній стрічці, чоловік передав свою сумку з прикріпленою до неї прихованою камерою, пише Mirror.

Камеру він прикріпив до дна своєї валізи. Він показав, як сумку забирають в систему транспортування багажу аеропорту, що складається з металевих жолобів і конвеєрних стрічок.

Сумка отримала кілька ударів, коли вона огинала кути, відскакуючи від металевих стін. Вона впала на іншу частину системи, що нагадує каруселі для отримання багажу, які ви бачите в кінці подорожі, після чого була кинута в металеву клітку з іншими сумками.

Імовірно, саме в цей момент її завантажують в літак в трюм. Томас завантажив решту подорожі сумки у другому відео.

На ньому видно, як валізу тримають біля входу в крихітний трюм, а інші сумки перекочує на місце робітник. Відео закінчилося, але швидко стало вірусним: перше набрало понад 16 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти