Чоловік купував подарунок другу на день народження і розбагатів на 4 млн доларів

Чоловік купував подарунок другу на день народження і розбагатів на 4 млн доларів / Фото: upi.com

Він явно не очікував такого подарунка долі.

Мешканець Массачусетса вирушив купити подарунок другу на день народження і дорогою купив лотерейний білет, який приніс йому приз у розмірі 4 мільйонів доларів.

Мешканець Нью-Бедфорда Роберт Дж. Остріє-молодший розповів представникам державної лотереї штату Массачусетс, що вирушив купити подарунок другові на день народження та зайшов до магазину Jay's Wine & Spirits на Дартмут-стріт у Нью-Бедфорді, пише upi.com.

Що таке лотерея?

Лотерея - організована азартна гра, під час якої розподіл вигод і збитків залежить від випадкового вибору того чи іншого номера, що зазвичай вказаний на лотерейному квитку. Частина внесених гравцями коштів іде організаторам лотереї, частина виплачується державі у вигляді податків

Остріє купив собі скретч-квиток Monopoly Doubler вартістю $10 за $4 000 000 і відкрив головний приз - $4 мільйони.

За словами переможця, його призові гроші підуть на ремонт будинку і допомогу іншим людям.

До речі, чоловік прослуховував дружину і несподівано розбагатів. Він прослуховував робочу розмову дружини і прийняв рішення про придбання там акцій. І заробив грошей. Втім, історія закінчилася зовсім не так, як він напевно припускав.

До слова, інший чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався": у банку, куди він відніс гроші, сказали, що з такими грошовими купюрами більше не працюють. Причому обміняти їх неможливо.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти