"Як ти будеш дивитися нам в очі?": житель Дніпра звернувся до брата-чиновника Міноборони Білорусі

Українець закликав свого брата-білоруса в Міноборони Білорусі вплинути на рішення Білорусі про війну проти України / УНІАН

Брат помічника міністра оборони Білорусі Олега Воїнова попросив його вплинути на рішення Білорусі воювати на боці РФ проти України.

Мешканець Дніпра Гліб Воінов записав звернення до свого родича, помічника міністра оборони Білорусі Олега Воінова, який народився і виріс в Україні. Брат Воінова попросив його вплинути на рішення Білорусі воювати на боці РФ проти України і зробити так, щоб його рідним не було соромно за нього.

Відео опублікували в Telegram-каналі "Київ Оперативний". Як розповів Гліб воїнів, в Дніпрі зараз живе його мати.

"Як ти будеш дивитися нам в очі? Ми тобою пишалися, ми не хочемо, щоб нам було соромно, що наші родичі живуть в Білорусі", – сказав чоловік у відеозверненні.

Також Гліб Воінов запитав брата про те, як чиновники в Білорусі можуть допустити кровопролиття в Україні."У тебе теж є діти, як ви можете це допустити? Ви можете вплинути. Тут тече кров наших дітей, їх вбивають, а ви робите вигляд, що цього не знаєте?",- додав дніпрянин.

Воінов також підкреслив, що українці воюватимуть проти чужих людей на нашій землі. Однак сам Олег таким не є, оскільки народився в Україні.

Читати також"Біжіть, чорт візьми, в ліси. Сидіть і вдома бухайте": Міхалок емоційно звернувся до військових Білорусі"Ми всі будемо боротися, і чоловіки, і жінки, і діти проти чужинців на нашій землі. Але ти ж не чужий, вплинь на це, ти можеш!",- йдеться у зверненні.

Раніше Главред писав про те, як Зеленський звернувся до білорусів.

Війна з Росією - інші новини:

Автор: Анастасія Заремба
Новини заразКонтакти