Як наряджати ялинку в рік дракона: кращі способи залучити в будинок щастя

Як наряджати ялинку в Рік дракона / колаж: Главред, фото: скріншот Instagram Polly_grabova \ yana1985p

Прийшов час ставити вдома ялинку і прикрашати будинок до свят.

Зовсім скоро наступить свято Нового року. Незважаючи на нестабільний емоційний стан багато українців все ж будуть прикрашати свій будинок до свята. І для того, щоб збільшить шанси удачі і щастя в вашому домі, варто задуматися про те, як це зробити правильно.

Покровителем наступного року буде Золотий Дракон. Ми розповімо, в якому кольорі наряджати ялинку в 2024 році, щоб атмосфера в будинку і житті покращилася.

Як наряджати ялинку в рік дракона

Для початку варто вибрати для ялинки правильне місце. Наприклад, для того, щоб залучити в будинок гроші - варто поставити дерево в лівому дальньому кутку. Баланс в любові принесе ялинка, поставлена в правому кутку кімнати. А ось міцне здоров'я можна отримати, якщо поставити ялинку по центру, там, де накопичуються всі життєві сили.

Також, варто подумати про те, які іграшки ви будете вішати на ялинку. Золотий дракон - покровитель 2024 року, він любить все, що пов'язано з шиком, розкішшю, унікальністю. Вибирайте яскраві і незвичайні прикраси. Такі, яких раніше у вашому житті не було.

Яким кольором прикрасити ялинку 2024 рік дракона

А ось з квітами все досить просто. Як і в одязі, варто віддати перевагу золотому, зеленому, червоному, також можна звернути увагу на фіолетові відтінки і помаранчевий. Між собою ці кольори можна комбінувати і змішувати.

Дивіться відео про те, як прикрашати ялинку на Новий Рік 2024:

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти