Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 11 секунд знайти тістечко

Знайдіть особливе тістечко за 11 секунд / Jagranjosh

Спробуйте розгадати дивну і непросту, але дуже захопливу головоломку - потрібно на малюнку знайти дивне тістечко, яке трошки не схоже на інші.

Коли долає рутина та нудьга, саме час розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають розвивати мислення та тренувати мозок. Цього разу нам потрібно відшукати особливе тістечко.

Головоломка від Jagranjosh дуже непроста, і щоб її розгадати знадобиться максимум зусиль і концентрації. На перший погляд, усі тістечка однакові і потрібно уважно дивитися на картинку, щоб зрозуміти, в чому ж тут фішка.

На картинці - безліч тістечок однакового кольору і начинки. Ваше завдання - знайти таке тістечко, яке трохи відрізняється від інших.

Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете тістечко / Jagranjosh

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

У вас чудовий зір, якщо ви знайшли особливе тістечко / Jagranjosh

Не вдалося знайти тістечко? Ловіть підказку: у особливого тістечка колір крему повністю рожевий, а не світло-рожевий, як у всіх інших. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Не засмучуйтеся, якщо вам не вдалося знайти правильну відповідь. Тренуйтеся і все обов'язково вийде. Спробуйте розгадувати інші головоломки - наприклад, у нас є для вас оптична ілюзія, де треба за 9 секунд знайти яблуко.

Також у нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Потрібно лише за 3 секунди відшукати особливий ананас. Дивіться дуже уважно на картинку і ви її розгадаєте.

А ще ми пропонуємо розгадати головоломку, де треба за 15 секунд знайти жабу. У кімнаті, де спить дівчинка і багато речей, ховається жаба. Вона просто перед вами, але відшукати її вкрай непросто.

Інші новини:

Новини заразКонтакти