Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти за 8 секунд мавпу

Знайдіть мавпу за 8 секунд / Jagranjosh

Розгадайте цікаву і цікаву, але дуже непросту головоломку - в зоопарку потрібно знайти мавпу, якій вдалося добре сховатися від вашого погляду.

Щоб трохи відволіктися від звичних справ, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають потренувати мозок, трохи розслабитися та гарно провести час у колі сім'ї та друзів. Цього разу нам потрібно відшукати мавпу в зоопарку.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста, щоб її розгадати, потрібно проявити хорошу концентрацію. Мавпу знайти буде вкрай непросто, проте якщо постараєтеся, все вийде.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір, як у орла: треба знайти оленя за 7 секунд

На малюнку - сім'я в зоопарку. Чоловік знімає на телефон жирафів, а діти та його дружина спостерігають за тваринами. Десь тут ховається мавпочка, яку вам і потрібно знайти.

Дається лише 8 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Уважно дивіться на малюнок, і ви знайдете мавпу / Jagranjosh

Не вдалося знайти мавпу? Ловіть підказку: вона в лівій частині малюнка, сховалася від усіх під жовтим листям.

Якщо вдалося знайти мавпочку, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші оптичні ілюзії. Наприклад, головоломку для тих, у кого чудовий зір. Вам потрібно буде знайти особливу сову лише за 6 секунд.

Крім того, можна розгадати головоломку для найвеселіших і найкмітливіших. Серед різнокольорових яєць потрібно знайти курча. Дається лише 6 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого блискучий зір. Потрібно за 5 секунд відшукати особливу мишку, яка відрізняється від інших і ховається на малюнку.

Інші новини:

Новини заразКонтакти