"Це найсильніший молодик у 2024 році": кого чекає грандіозний успіх та гроші

Молодик 10 лютого, що потрібно зробити / Колаж Главред, фото depositphotos.com/ua

Як Молодик у лютому змінить долю багатьох. Що потрібно зробити 10 лютого.

В останній місяць зими 2024 року кожен знак зодіаку може залучити неймовірну удачу. Саме молодик у лютому буде найсильнішим цього року.

Як розповіла Главреду астролог Ангеліна Вакуліна, у молодик у лютому можна досягти бажаного результату кожному знаку зодіаку.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією.

"10 лютого найсильніший молодик. Загадуємо гроші, любов, подорожі", - каже астролог.

За словами астролога, це буде перший і найсильніший молодик у 2024 році.

"10 лютого - день, коли можна змінити долю. Перший і найсильніший молодик року. Це найсильніший час, коли можна скласти карту бажань - усе здійсниться", - зазначає Вакуліна.

Астролог зазначає, якщо загадати бажання правильно, то цей чарівний день принесе багато нового кожному.

Як правильно загадати бажання на молодик 10 лютого 2024 року

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Новини заразКонтакти