StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023: Рибам - гроші, Терезам - зміни, Ракам - переїзд

14 жовтня 2023, 02:20
Затемнення завжди приносить зміни. Хтось може припинити співпрацю, когось звільнять, хтось вийде заміж, одружиться, підпише контракт.
Анжела Перл, сонячне затемнення, гороскоп
Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 - Анжела Перл дала прогноз для всіх знаків зодіаку / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com

Сонячне затемнення в жовтні 2023 відбудеться 14 числа. І відбудеться воно в 21-му градусі знака Терези. Представники саме цього знака зодіаку сильніше за інших відчують його вплив, і особливо ті, хто народився з 10 по 18 жовтня.

Астролог Анжела Перл спрогнозувала, що принесе жовтневе затемнення всім знакам зодіаку.

"Затемнення завжди приносить зміни. По-перше, прояснює якусь ситуацію, яка вже назрівала. Може, ви про щось довго думали та нарешті ухвалюєте рішення. Терези - це знак стосунків і дипломатії, шлюбу і розлучення. У це затемнення хтось може припинити співпрацю, когось звільнять, хтось вийде заміж, одружиться, підпише контракт", - розповіла астролог на своєму YouTube-каналі.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Овнів

У Овнів затемнення буде в сьомому будинку гороскопу. Це сектор стосунків, любові, шлюбу. Якщо ви вільні, то зустрінете свою другу половинку.

У вас будуть нові стосунки, знайомства. Може з'явиться новий партнер по бізнесу, колаборація. Ви поміняєте коло спілкування.

Проявлять себе і вороги - почнеться протистояння з кимось. Найімовірніше, воно триватиме якийсь час.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Тельців

У Тельців затемнення відбудеться в шостому будинку гороскопу - це сектор здоров'я і роботи. У вас з'являться нові можливості та пропозиції по роботі (відрядження, підвищення, з'явиться помічник, віддалена робота). У деяких представників знака збільшиться зайнятість.

Також Тельці змінять режим життя. Ви станете більш дисциплінованими, позбудетеся від шкідливих звичок. Можливо обставини складуться так, що вам необхідно це зробити.

Доведеться розв‘язувати якусь проблему, причому відтягувати вже не можна.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Близнюків

На Близнюків чекає романтична зустріч, любов, стосунки, побачення. Також може проявитися любовний трикутник. Романтичні стосунки вийдуть на новий рівень - шлюб, спільне проживання тощо.

Також в житті Близнюків з'явиться дитина. Це може бути як народження малюка, так і те, що ви познайомитеся з людиною, у якої є дитина. Якщо у вас є дорослі діти, то подія може статися в їхньому житті.

Крім того, в це затемнення деякі Близнюки можуть визначитися з тим, чим вони хочуть займатися. Також може відбутися важлива, значуща поїздка.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Раків

У Раків затемнення відбудеться в четвертому будинку гороскопу. Програються події, пов'язані з місцем проживання і людьми, яких ви вважаєте своєю сім'єю.

Ви можете зважитися на переїзд. Будуть вирішуватися питання купівлі / продажу нерухомості (процес затягнеться на півроку).

Деякі Раки вирішать працювати дистанційно на дому. Можна починати ремонт.

Якщо до вас хтось тимчасово переїде пожити, то, найімовірніше, ця людина залишиться або до весни, або навіть до кінця 2024 року.

Склад сім'ї може змінитися, з'явиться новий член.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Левів

У Левів затемнення в третьому будинку гороскопу. Це сектор, який відповідає за спілкування. Зміниться коло спілкування. З'явиться хтось, хто говорить іншою мовою.

Леви будуть навчатися або навчати. Наприклад, потрібно буде отримувати сертифікат, поліпшити свої навички. Деякі Леви можуть почати вести семінари.

Дивіться відео - Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 року для всіх знаків зодіаку - прогноз Анжели Перл:

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Дів

У Дів з'явиться нове джерело доходів, нова робота, оскільки затемнення відбудеться в другому будинку гороскопу.

Впродовж року питання фінансів будуть дуже мінливими. До кінця 2024 року у Дів буде нове місце роботи.

Чекайте на новину, пов'язану з фінансами і доходами. Ви перейдете на новий рівень. Вам можуть запропонувати нову посаду або ви відкриєте бізнес. Діви отримають привабливу фінансову пропозицію, від якої буде складно відмовитися.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Терезів

Головні герої цього затемнення - Терези. Ви відчуєте всі затемнення до кінця 2024 року.

У життя представників цього знака зодіаку увійде нова енергія. Ви проявите себе, отримаєте нові можливості, з'являться нові стосунки, шлюб/розлучення. Велика ймовірність вагітності й народження дитини.

Терези змінять свою зовнішність і через півроку їх буде просто не впізнати.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Скорпіонів

У Скорпіонів затемнення відбудеться в 12-му будинку гороскопу. Це дуже приватний сектор.

Ви можете виступати "сірим кардиналом" в якійсь справі.

Також цей будинок гороскопу відповідає за ізоляцію, далекі землі та еміграцію. Може ви плануєте переїзд кудись далеко, за кордон. Переїхати або отримати документи вийде до кінця 2024 року.

У деяких Скорпіонів буде багато відряджень і поїздок.

Езотерика, психологія може стати професією. Ви розпочнете таємний проект і будете займатися ним протягом року. Відкриється якийсь секрет. Проявляться таємні вороги, варто проявляти обережність.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Стрільців

У Стрільців затемнення відбудеться в 11-му будинку гороскопу. Це сектор майбутнього, друзів, однодумців.

Представники знака можуть отримати роботу, з'явиться нове оточення. Можливо ви запишетеся в якийсь клуб, приєднаєтеся до групи людей зі схожими інтересами.

Ви можете почати онлайн-бізнес, будете проводити тренування онлайн.

11-будинок також відповідає за результати, ви ніби зробите наступний крок. Стрільці отримають нагороду у вигляді грошей, репутації. Наступний результат може бути в кінці березня.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Козерогів

У Козерогів затемнення пройде в 10-му будинку гороскопу. У вас буде нове досягнення або перший крок до мети. Перші результати представники знака отримають в кінці березня 24-го року, коли буде таке ж затемнення. Можливо ви повністю досягнете того рівня, до якого прагнете, в кінці 2024 року.

У деяких Козерогів може змінитися статус. Наприклад, ви одружитеся, вийдете заміж, станете батьками, а можливо підете на пенсію.

Дуже багато вільних Козерогів зустрінуть свою любов. Можливий переїзд, зміна місця проживання. Ви можете ще стати лідером, очолити проект.

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Водоліїв

У Водоліїв затемнення відбудеться в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор усього, що є високим і далеким. А саме - подорожей, далеких країн, всього, що ви раніше вважали недосяжним. Відкриються можливості.

Можлива еміграція, переїзд за кордон, знайомство з іноземцями або людьми іншої культури.

Якщо ви цікавитеся релігією, філософією, то можете поїхати "місця сили".

Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 для Риб

У Риб затемнення відбудеться у восьмому будинку гороскопу - це сектор, який відповідає за великі або чужі гроші.

"Це гроші вашого чоловіка, дружини. Найімовірніше, у них може помінятися робота, джерело доходу, бізнес. Можливо, вони перейдуть на наступний рівень доходу. Може бути, у вас колаборація з кимось або партнерство в бізнесі або ви, наприклад, вирішите тепер самі працювати без партнера", - розповіла астролог.

Не виключено, що ви отримаєте інвестиції. Імовірний прихід хороших грошей, отримання спадщини, грошей по страховці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти