StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 2024 рік: астролог розповіла прогнози для кожного знаку зодіаку

23 грудня 2023, 12:16оновлено 25 грудня 2023, 22:13
Астролог поділилась своїми прогнозами про майбутній рік для кожного знаку зодіаку.
Гороскоп на 2024 рік: астролог розповіла прогнози для кожного знаку зодіаку
Гороскоп на 2024 рік / колаж: Главред, фото: pexels

2023 рік підходить до кінця, а 2024 вже не за горами. Згідно із прогнозами для знаків зодіаку новий рік обіцяє стати кардинальним для багатьох людей, особливо тих, які захоплені політикою та гуманітарними справами.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Гороскоп Таро на тиждень з 25 до 31 грудня: Близнюкам - складне рішення, Леву - довгоочікуваний відпочинок. Дізнайтесь своє передбачення.

Інбаал Хонігма, знаменитий екстрасенс і астролог, поділилася своїми прогнозами та розкрила, що може очікувати кожен знак, передає Mirror.

відео дня

"Плутон, правляча планета Скорпіона, повертається до гуманітарного знаку Водолія після 240-річної відсутності. Ті, хто народився під знаком Водолія, хто чекав свого моменту, щоб засяяти, отримають свій шанс. Людей, народжених у Скорпіоні, так само сприйматимуть у сприятливому світлі. Вони впливатимуть на глобальні зміни навколо фінансових проектів та ініціатив щодо захисту тварин", - пояснив астролог.

Овен

21 березня – 19 квітня

Ви дуже прямолінійний знак і не цінуєте відволікання або неправильне спілкування. Зберігайте свої очікування на низькому рівні між 1 та 25 квітня, коли Меркурій буде ретроградним у вашому знаку. Меркурій є планетою спілкування і керує розмовами, дружбою, написанням листів і навіть банківськими рахунками. Усе, що можна сказати чи написати, знаходиться під впливом Меркурія – і в ці дати планета повертається. Це вплине на всіх навколо вас і створить атмосферу стресу навколо всього спілкування.

Телець

20 квітня – 20 травня

Присутність планети повстання Урана в Тельці протягом цілого року вплине на те, щоб ваше життя стало більш непокірним. Для тих, хто народився під знаком Тельця, ця планета була у вашому знаку п’ять років і залишається там ще два роки, отже, це ціла ера. Однак ми побачимо, як Юпітер покине Телець 25 травня після того, як провів там рік, і його присутність зникне. Це щаслива планета для щедрості, фінансів і навіть росту м’язів, тому запасіться всім цим до травня.

Близнюки

21 травня - 21 червня

Прихід Юпітера в Близнюки 25 травня допоможе вам зосередитися на речах, які ви зазвичай пропускаєте. Ті, хто народився під знаком Близнюків, люблять зосереджуватися на приємному проведенні часу, віддаючи перевагу спілкуванню та вечіркам і спрямовуючи менше уваги на розумне життя та економію грошей. Юпітер - це планета експансії, яка добре підходить для просування по службі, фінансового зростання та підвищення фізичної форми, тому це стане вашим основним продуктом на наступні 12 місяців.

Рак

22 червня – 22 липня

Місяць – ваш небесний правитель, тому зміни місяця та припливи впливають на ваші емоції. У 2024 році ми переживаємо два супермісяці, які є надзвичайними повними місяцями та потужнішими. Коли Місяць ближче до Землі, його гравітаційне тяжіння сильніше, а припливи і відпливи більші. Це більш потужний час для прояву та очікування чудес, особливо навколо романтики та кохання. Супермісяць у Рибах припадає на 18 вересня 2024 року, і він впливає на кохання та мрії, а потім є Супермісяць у знаку Овна 17 жовтня 2024 року, який є сприятливим для нових починань Раків.

Лев

23 липня – 22 серпня

Ретроградний Меркурій у Леві вплине на те, що ви відкинете всі ретельні плани на вітер. Меркурій є планетою спілкування і його робота полягає в тому, щоб сприяти гарним розмовам між людьми та плавній взаємодії. 15 серпня Меркурій повертається в знак Лева. Він уже пройшов крізь ваш знак між 3 та 25 липня без кардинальних змін та підштовхнув би вперед усі питання комерції. Але цей наступний візит марний. З 15 по 28 серпня він рухається назад, що може призвести до того, що деякі узгоджені плани зірвуться, тому будьте обережні з покупками будинків, контрактами та заявками на роботу. Оскільки Лев знову стає прямим після 28 серпня, все може бути налагоджено до 9 вересня.

Діва

23 серпня – 22 вересня

Ваша правляча планета - Меркурій, названий на честь ртутного бога спілкування. З цієї причини ретроградний Меркурій впливає на вас сильніше. Тим більше, коли ретроградний Меркурій знаходиться в Діві, можуть бути кардинальні зміни, що відбуватимуться з 4 по 14 серпня. Зачекайте 9 вересня до 26 вересня, коли Меркурій піде прямо в Діві і знову стане корисни для вас.

Терези

23 вересня – 23 жовтня

Ви мирний і врівноважений знак, яким керує Венера, планета любові та краси. Це чудова комбінація, але вона може стикатися з дивною "ретроградністю" тут і там, коли ваша планета обертається назад або інша планета повертається у ваш знак. Неймовірно, але цього року такого не трапиться жодного разу. Венера ніколи не буде ретроградною, і жодна інша планета не буде ретроградною у Терезах. Ніщо не заважатиме вам ставити перед собою високі цілі. Особливо приблизно 25 березня, під час повного місяця в Терезах, чудово підійде для прояву амбіцій.

Скорпіон

24 жовтня – 21 листопада

Ваша правляча планета Плутон, яка керує трансформацією та буде переходити між двома потужними знаками, впливаючи на вас, коли вона рухається вперед і назад між матеріалістичним Козерогом і гуманітарним Водолієм. Коли він знаходиться в Козерозі, до 21 січня і знову між 3 вересня і 19 листопада, ви зосереджені на економії грошей і наполегливій роботі. В інший час у Водолії ваша увага зосереджена більше на благодійності та волонтерстві.

Стрілець

22 листопада – 21 грудня

Період ретроградного Меркурія - це період приблизно від трьох до чотирьох тижнів, який відбувається приблизно тричі на рік. Це може вплинути на комунікативні навички кожного, і такі ситуації, як пропозиції роботи, відпустки та навіть звичайні електронні листи, можуть піти не так. Перший день цього року показує ретроградний Меркурій у Стрільці , тому 1 січня може бути хаотичним для вас, але це нормально. Проте, коли Меркурій знову буде ретроградний у Стрільці, між 25 листопада та 15 грудня, ви повинні бути готові до великої кількості невдач і непорозумінь.

Козеріг

22 грудня – 19 січня

Протягом останніх 20 років планета на самому кінці Сонячної системи, яку взагалі не називали планетою, перебувала у вашому знаку. Це Плутон, названий на честь багатого бога підземного світу, і потрібно 240 років, щоб повернутися до кожного знака. Якщо останні 20 років були для вас дещо важкими, зі злетами та падіннями, поворотами та несподіваними трансформаціями, це вина Плутона. Робота, яка приходить і раптово втрачається, друзі кидають дружні стосунки, все це дії далекої планети. Він перебуває у вашому знаку до 21 січня, а потім знову між 3 вересня та 19 листопада, після чого залишає вас у відносному спокої на все життя.

Водолій

20 січня – 18 лютого

Плутон, планета відродження, проводить близько 20 років у кожному знаку зодіаку, і тепер ваша черга. Протягом минулого року ця планета мінялася вперед і назад між вашим знаком і вашим попередником, Козерогом, і після 2024 року вона залишиться тут протягом 20 років. Це буде у Водолії між 21 січня і 3 вересня, а потім знову з 19 листопада і принесе деякий хаос у ваше життя. Несподівана реструктуризація навколо роботи, друзі, які раптово роз'їжджаються, і юридичні документи, все завдяки Плутону.

Риби

19 лютого – 20 березня

Весь 2024 рік Сатурн, планета обмеження, перебуває у вашому знаку. Сатурн - дуже зріла планета, на яку покладено завдання зосередженості та продуктивності, але він також має справу з правилами та обов’язками. Як мрійливі, вільні Риби, які люблять жити у вашій уяві, Сатурн трохи занадто дорослий для вас. Ви проведете рік, відчуваючи, ніби вас блокують на кожному кроці, і це не лише цього року. З 7 березня 2023 року по 13 лютого 2026 року Сатурн перебуває в Рибах, тож заспокойтеся з правилами та навчіться обходити обмеження.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти