Жорсткі сварки і розлучення: названо період, коли в багатьох сім'ях почнеться криза

У багатьох стосунках у серпні почнеться криза / Колаж: Главред, фото: pexels, Главред

У багатьох сім'ях у серпні почнеться дуже складний період із великою кількістю сварок.

Багато сімей зовсім скоро накриє "чорна смуга". Їхні стосунки буквально почнуть тріщати по швах. Не виключено, що все може призвести навіть до розлучення. Про це в інтерв'ю Главреду розповів відомий український астролог Влад Росс.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Починається "біла смуга": 3 знаки зодіаку, яким дуже пощастить у серпні.

Уже в серпні багато пар переживатимуть жорстку кризу.

"Партнери віддалятимуться один від одного або будуть нетерпимішими до недоліків другої половини, ніж зазвичай. Почнуться причіпки через немитий посуд, розкидані шкарпетки тощо, а вони можуть призвести до розлучення", - сказав Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео з інтерв'ю Влада Росса на Главреді:

Раніше Влад Росс розповів про те, що Україні загрожують серйозні обстріли вже в серпні 2024 року. Також цього місяця можуть початися і перші спроби українського контрнаступу. Найнебезпечнішою для України буде друга половина місяця.

Він також додав, що в України є шанс завершити війну. 25 грудня 2024 року і 25 червня 2025 року буде повторення напруженого транзиту Юпітера і Сатурна. За словами Росса, цей транзит впливатиме протягом усього року, а поблизу названих дат буде особливо яскраво себе проявляти.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти