Є шанс завершити війну: астролог назвав дві дати

Влад Росс сказав, коли з'явиться шанс закінчити війну / Колаж: Главред, фото: УНІАН

У 2025 році буде повторення напруженого транзиту Юпітера і Сатурна. Влад Росс розповів, як це позначиться на подіях в Україні та країні-агресорі РФ.

Астролог Влад Росс спрогнозував, коли буде шанс завершити війну в Україні. За його словами, для цього є дві дати. При цьому є і ризик того, що події розвиватимуться в протилежному напрямку і трапиться кульмінація війни.

Як розповів фахівець в інтерв'ю Главреду, 25 грудня 2024 року і 25 червня 2025 року буде повторення напруженого транзиту Юпітера і Сатурна. За словами Росса, цей транзит впливатиме впродовж усього року, а поблизу названих дат буде особливо яскраво себе проявляти.

"Тож можливість зупинити війну в нас буде 25 грудня та 25 червня 2025-го. Є ймовірність, що напруга в цей час може знизитися і закінчитися перемир'ям", - вважає Влад Росс.

Але, з іншого боку, на цих датах війна може і розбушуватися.

"І апофеоз війни може бути наступного року, 25 червня. Тому розраховувати на перемир'я цього року не варто", - додав астролог.

Росс додав, що квадрат Юпітера і Сатурна може принести складнощі в реалізації задуманого, перешкоди на шляху до мети, у деяких випадках доведеться змінити стратегію.

"У цей час можуть бути обмеження, пов'язані з візами і поїздками. Абсолютно впевнений, що YouTube буде закритий для Російської Федерації в цей час. Також Росія перестане випускати людей за кордон. Усе буде готуватися до мобілізації в РФ, остаточне рішення буде ухвалено восени", - сказав він.

Також на квадраті Юпітера і Сатурна можлива втрата нагород і привілеїв.

"У цей час деякі українські чиновники можуть втратити посади. І в підготовці до зміни уряду Шмигаля відбудеться масштабний перелом, і у вересні Рада може проголосувати за відставку уряду. У цей період можуть бути розриви відносин між країнами, складні домовленості. Росія остаточно руйнується з Китаєм, що нам буде на руку", - свідчить гороскоп.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Також можливі катаклізми та небезпечні природні явища, які можуть вплинути на клімат у різних частинах світу. Крім того, урожай України в небезпеці, і Росія намагатиметься бити по портах, зокрема, Одеському, Ізмаїльському, Рені тощо.

Найбільше цей напружений аспект Юпітера і Сатурна торкнеться людей, які народилися під знаками Близнюки, Діва, Стрілець і Риби. Тих, хто народилися 6-8 червня, 8-10 вересня, 7-9 грудня і 6-8 березня, може дуже трясти.

Дивіться відео - Астрологічний прогноз Влада Росса на серпень:

Як повідомляв Главред, раніше астролог Влад Росс назвав головні астрологічні події серпня та розповів, як вони вплинуть на події не лише в житті людей, а й на те, що відбуватиметься на фронті. Також фахівець попередив, у які дні можливі масові обстріли України.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти