StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

3 найдовірливіші знаки зодіаку - щиро не розуміють у чому підступ

18 квітня 2024, 10:16
Деякі знаки зодіаку є вразливими для повсякденних обманів, навіть таких, які й дитина часом бачить наскрізь.
Найдовірливіші знаки зодіаку
Найдовірливіші знаки зодіаку / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Попастися на чийсь жарт, вдалий маркетинговий трюк, шахрайство, емоційний шантаж або барвисту брехню трапляється з кожним, але 3 знаки зодіаку потрапляють на виверти частіше за інших.

Терези

Хочете вірте, хочете ні, але це той знак, що часто потрапляє на вудку шахраїв. Причина чомусь дивна - у цих людей просто повільно "вмикається рубильник". З якою б історією ви не постукали до них у двері, вони "проковтнуть" її на місці; потрібно тільки заплутати їх і не дати місця їхньому детективному розуму розібратися, що до чого.

Вони зрозуміють, що їх обдурили, але тільки завтра, коли буде вже занадто пізно. Терези схильні "ковтати" всілякі обіцянки політиків, вірити всіляким новинам, що з'являються в Інтернеті, і поки вони зберуть достатньо інформації, щоб з'ясувати правду, шкоди вже завдано.

відео дня

Їхній мозок зайнятий опрацюванням інформації з стількох різних питань, і вони часто бувають настільки розгублені і в такі моменти ласі на що завгодно.

Риби

Риби вразливими для повсякденних обманів, навіть таких, які й дитина часом бачить наскрізь. Лотерея, ігрові автомати, рулетка немов створені для них. Робота в інтернеті вдома і шахрайські піраміди створені для таких самих наївних, як вони, для тих, хто думає, що життєві проблеми і труднощі вирішуються поворотом монетки або кількома клацаннями миші.

У підсумку вони витрачають зароблені тяжкою працею гроші на всілякі фішки, кредити, бали, а хтось задоволено потирає руки. Їм потрібно кілька місяців, щоб зрозуміти, в чому підступ.

Телець

Оскільки їм відносно важко даються міжособистісні стосунки, самотність може стати головною причиною того, що представник цього знака потрапляє в аферу.

Вони дуже обережні, коли справа доходить до витрати грошей на що-небудь рекламоване, але щедро віддають, якщо вважають когось другом або потенційним романтичним партнером. Закохані Тельці не питають, скільки що коштує.

Вам потрібен кредит у 1 000 євро, щоб вирішити термінову проблему у вашому житті? Телець дасть вам його без проблем, тільки якщо вважатиме, що ви маєте до нього щирі почуття, і якщо ви пообіцяєте повернути гроші. Те, що ви знайомі зовсім недовго, не є важливим фактором.

Однак Тельці вчаться на досвіді й не повторюють одну й ту саму помилку двічі.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти