StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ворожіння на Водохреща 2023: способи дізнатися ім'я судженого, долю і виконати бажання

15 січня 2023, 12:00
Розповімо, як гадати на Водохреща, щоб дізнатися, що станеться в найближчі 12 місяців.
Хрещенські ворожіння 2023
Хрещенські ворожіння 2023 / pixabay.com

Святки - це не тільки низка зимових свят, під час яких прийнято посівати, колядувати і щедрувати, ходити в храм, в гості і запрошувати гостей, накривати багаті столи і варити кутю, а й магічний період. Саме з 7 січня і до 19 січня можна дізнатися своє майбутнє за допомогою водохресних ворожінь.

Хрещенські ворожіння: що це

У ніч з 18 на 19 січня за повір'ями можна дізнатися свою долю. Існує безліч способів зазирнути в майбутнє, але церква налаштована проти таких способів. Священнослужителі вважають, що людина повинна йти по життю і смиренно приймати все, що відбувається. Також церква відкидає будь-яку згадку про магію і вважає це гріхом.

Однак в народі віра в магічні прийоми не згасає століттями. Вважається, що в водохресну ніч можна дізнатися майбутнє, ім'я судженого і багато іншого. Також в народі побутує думка, що Водохресні ворожіння – це єдиний час, коли можна отримати правдиву інформацію. Пояснення цьому тонка грань між нашим матеріальним світом і потойбічним.

відео дня

Як гадати на Хрещення: способи

Дізнатися свою долю може кожен головне знати, як гадати на Водохреща, способи і методи. Пропонуємо найбільш нешкідливі і прості способи заглянути в майбутнє.

Ворожіння на Хрещення на ім'я судженого допоможе визначитися з вибором молодої людини, особливо, якщо таких у дівчини кілька, і вона не може зробити вибір. Для цього знадобляться красиві і стиглі яблука в кількості рівній кількості залицяльників. Кожному фрукту потрібно дати ім'я молодої людини і вирізати ініціали ножем. Всі яблука потрібно скласти в миску, вимкнути в кімнаті світло і відкусити від кожного по шматку. Найсолодше і смачне потрібно відкласти в сторону. Після цього потрібно включити світло і подивитися на ініціали. Саме ця молода людина має серйозні наміри.

Також гадати на судженого можна по гавкоту собак. Якщо сусідські собаки гавкають високим і чистим голосом, то наречений буде молодим, якщо ж гавкіт сиплий, хрипкий і уривчастий, то наречений буде в роках.

Також дізнатися про своє майбутнє можна по звуках, які доносяться з храму в водохресну ніч. Якщо підійти до будівлі храму, то можна почути сумні піснеспіви, які віщують кончину близьких, неприємності і труднощі, а можна почути музику вінчання. Це означає, що в новому році хтось із рідних або сам ворожить створить сім'ю.

Особливою популярністю користується ворожіння на Водохреща на 12 бажань. Для цього потрібні 12 шматочків паперу. На них пишуться 12 бажань, і кожен папірець кладеться під подушку на ніч. Вранці 19 січня потрібно дістати три шматочки і прочитати. Ці три бажання збудуться протягом року.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти