StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поганий запах з рота: засіб з соди може допомогти

5 лютого 2021, 10:22
Ви можете вбити зайві бактерії в роті, використовуючи саморобний ополіскувач з харчової соди.
Сода
Ви можете вбити зайві бактерії в роті, використовуючи саморобний ополіскувач з харчової соди. / УНІАН

Харчова сода покращує здоров'я людей, а також лікує ряд поширених захворювань. Було виявлено, що ви можете зменшити неприємний запах з рота, використовуючи рідину для полоскання рота з харчовою содою.

Харчова сода зазвичай використовується в випічці тортів і ласощів. Експерти також вважають харчову соду дешевою альтернативою дорогим миючим засобам, повідомляє Express.co.uk.

Але питну соду також можна використовувати для поліпшення загального стану здоров'я, полегшення свербежу і навіть позбавлення від виразок у роті.

читайте такожЯк відбілити зуби: лікарі розповіли, чи допоможе сода

Якщо у вас регулярно з'являється неприємний запах з рота, харчова сода також може бути корисна. Неприємний запах з рота або галітоз, як його ще називають, - дуже поширене захворювання, яке легко виправити.

Зазвичай це викликано скупченням бактерій в роті, а також деякими ліками і вживанням певних продуктів.

Ви можете вбити зайві бактерії в роті, використовуючи саморобний ополіскувач з харчової соди.

Все, що вам потрібно, це кілька чайних ложок харчової соди, щоб приготувати рідину для полоскання рота, хоча поєднання її з зубною пастою з харчової соди може допомогти позбутися неприємного запаху з рота на більш тривалий термін.

"Дослідження показали, що харчова сода, також відома як бікарбонат натрію, може ефективно вбивати бактерії в роті", - йдеться на медичному сайті Healthline.

Дослідження показують, що зубні пасти, що містять високу концентрацію харчової соди, ефективно зменшують неприємний запах з рота. Щоб приготувати рідину для полоскання рота з харчової соди, додайте 2 чайні ложки харчової соди в 1 склянку теплої води. Полощіть рот рідиною для полоскання рота не менше 30 секунд, перш ніж виплюнути її".Кращий спосіб запобігти появі неприємного запаху з рота-регулярно чистити зуби.

Акуратно чистіть зуби і ясна не рідше двох разів на день, кожен раз по дві хвилини.

Не рідше одного разу на день очищайте мову скребком для мови або миючим засобом.

Антибактеріальні рідини для полоскання рота або зубна паста також можуть допомогти уникнути повторного появи неприємного запаху з рота. Неприємний запах з рота може бути викликаний їжею або вживанням сильно пахне або гострої їжі.

Захворювання ясен або інфекції зубів також можуть викликати неприємний запах з рота.

Вам слід поговорити зі стоматологом, якщо у вас є дихання, яке не проходить.

Неприємний запах з рота може вказувати на проблему з зубами, яку ви не зможете побачити без правильного стоматологічного обладнання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти