StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прогноз магнітних бур на квітень 2020 року – точні дати і сила ударів

27 березня 2020, 05:05оновлено 8 грудня 2020, 17:32
Великдень 2020 православний – це ще й дата, коли нас чекає досить сильна магнітна буря квітня. Коли ще чекати магнітні бурі в квітні 2020 – дізнався Главред.
Магнітні бурі в квітні 2020 року – точні дати, коли шандарахне
Магнітні бурі в квітні 2020 року – точні дати, коли шандарахне / 1zoom.ru

Прогноз магнітних бур на квітень 2020 року обіцяє метеозалежним людям неспокійний і несолодкий місяць. Землю чекає 7 магнітних бур – і до кожної з них варто бути готовим заздалегідь.

Коли чекати магнітні бурі в квітні 2020 – дати

Слабенька магнітна буря середньої сили завітає до нас вже 1 квітня 2020. Її пік припаде на ранок – з семи до десяти годин середи. Вже з вечора варто прийняти розслаблюючу ванну і лягти спати раніше – щоб недосипання і розхитані нерви не погіршили ситуацію. Тоді є шанс відбутися легким переляком.

читайте такожКалендар магнітних бур на травень 2020 – точні дати і що робитиПотім нас чекає ще одна слабка магнітна буря 7 квітня 2020. Цього разу її пік припаде на післяобідній час – з чотирнадцятої до шістнадцятої години. Варто уникати стресів, щоб не підсилювати свої перепади настрою і тривожний стан, які викликані метеоударом.

А ось на православну Пасху 2020 вдарить досить сильна магнітна буря 18 квітня 2020. Найсильніше вона буде відчуватися о чотиртій-восьмій ранку, тому, напевно, і непогано, що святкувати Пасху в Україні у 2020 році будуть онлайн – без походів до церкви і з богослужіннями по телевізору і на YouTube. У будь-якому випадку людям з хронічними хворобами варто тримати під рукою ліки. А всім разом – приготуватися до головних болів, апатії, підвищеної втоми і порушень сну.

Магнітна буря 20 квітня 2020 буде середньою за своєю інтенсивністю. Відчуття приблизно такі ж, як і на Великдень – але гіпертоніки та метеочутливі люди перенесуть її легше, ніж попередню.

читайте такожЗатяжна магнітна буря вдарить по голові в кінці квітня – що робитиОстання магнітна буря в квітні буде затяжною – вона триватиме три дні поспіль, з 28 по 30 квітня2020 включно. Найбільше люди будуть скаржитися на слабкість і денну сонливість. Розслаблюючі ванни у цей час краще замінити контрастним душем.

Як допомогти собі при магнітних бурях – у домашніх умовах і без ліків

При магнітних бурях медики рекомендують:

  • вставати з ліжка плавно;
  • максимально зменшити фізичні навантаження – замінити їх прогулянками на повітрі;
  • прибрати з раціону алкогольні напої, замінивши їх трав'яним чаєм – включити до свого меню корисну їжу, а також овочі і фрукти з калієм і магнієм (це помідори – особливо в'ялені, брюссельська капуста, буряк, петрушка, щавель, кукурудза, авокадо, курага і чорнослив);
  • спілкуватися з позитивними людьми, щоб уникати стресу;
  • від поїздок за кермом по можливості відмовитися.

Нагадаємо, прогноз магнітних бур на березень 2020 приберіг найсильніший метеоудар на кінець місяця. Магнітна буря 27 березня 2020 стане найсильнішою за останні пару місяців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти