StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знаменитий суперкороткий чубчик з 70-х повертається в моду - фото

27 жовтня 2020, 15:08
Найбільш вдало короткий чубчик виглядає з довгим або середнім волоссям – ось цей контраст між чубчиком і пасмами здатний творити дива!

відео дня

Мода 70-х, немов турботлива і щедра бабуся, яка нічого не шкодує для своїх онуків, вирішила віддати нам все, що у неї є. Саме таке складається враження, адже у 2020 році в моду повернулося багато цікавих і привабливих трендів з епохи "застою". А ми в час, коли кругом багато невизначеності і хаосу у зв'язку з пандемією коронавірусу, щиро раді такій увазі. Крім того, екскурс у минуле – це завжди легка і приємна подорож хвилями своєї пам'яті і життя наших мам, які робили зачіски і носили чубчики, які входять в моду знову!

Готуйтеся - в моду з 70-х повертається суперкороткий чубчик! Він прийшов до нас услід за ще одним яскравим чубчиком тих часів - в нашому матеріалі Спокусливий чубчик-фіранка з 70-х підкорив світ у 2020 році про це можна дізнатися докладніше.

Чубчик, який у світі моди називають baby bang (дослівно означає – дитячий чубчик) – це свіжий тренд, якому пророкують величезну популярність у 2021 році. За цей come back ми маємо плескати будинку моди Valentino - дитячий чубчик став візитівкою моделей, які демонстрували в Мілані приголомшливу колекцію одягу на весну-літо 2021.

Знаменитий суперкороткий чубчик з 70-х повертається в моду - фото
Показ мод Валентино / скріншот з відео instagram.com/carlossouza1311

Відзначимо, багато жінок вже підхопили цей тренд, і модний паблік Instagram вже повниться фотографіями зачісок з модним ультракоротким чубчиком – ми зібрали для вас фотогалерею найяскравіших варіантів.

Модний короткий чубчик 2020-2021: на що звернути увагу

Дитячий чубчик, відверто кажучи, специфічний, і багато хто його боїться – напевно, нагадує про себе якийсь невдалий досвід, коли перукар підстриг зайві півсантиметра чубчика і потім довго довелося чекати, поки він відросте. Але переживати не варто!

Суперкороткий чубчик вже сьогодні є красномовним доказом того, що ви стежите за новинками моди і йдете в ногу з нею.

Найбільш вдало такий чубчик виглядає з довгим або середнім волоссям – ось цей контраст між чубчиком і пасмами здатний творити дива! Але не тільки!

Модний короткий чубчик 2020-2021
Модний короткий чубчик 2020-2021 / Instagram

Мікрочубчик і стрижка каре або боб до підборіддя – це гримуча суміш. З одного боку, загалом така зачіска з чубчиком відкриває обличчя і душу. А з іншого - вона робить жінку сильною і додає їй французького шарму.

Дитячий чубчик візуально розширює обличчя, тому перш ніж стригти його, оцініть пропорції обличчя. Якщо широке і відкрите обличчя - це не те, до чого ви прагнете, тоді зробіть чубок трохи довшим - ефект буде такий же, зате ніякого дискомфорту не відчуватимете.

У поєднанні з довгими бічними пасмами короткий чубчик 2020 може візуально звузити обличчя і стане знахідкою для власниць обличчя круглої форми.

читайте такожУ моду увійшло сливове волосся і фарбування чубчика в інший колір - фотоВ ідеалі ультракороткий чубок треба стригти тим, у кого високе чоло. Але правила існують для того, щоб їх порушувати – не слухайте нічиїх порад, якщо вам модний чубчик 2020-2021 подобається, то ніщо не має вас зупиняти створити цю красу на своїй голові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти