StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь-зиму повернулися вільні татові і мамині джинси - фото

9 вересня 2020, 05:24оновлено 9 вересня 2020, 11:51
Якщо ви стежите за модою, то мали помітити, що протягом останніх кількох років жіночі штани з високою поадкою і широкими штанинами зустрічаються все частіше.

Джинси дуже красномовно демонструють, наскільки ви відірвані від світу або, навпаки, йдете у такт з модою. Звичайно, це не стосується вічних і невмирущих моделей, які вже стали класикою.

відео дня

Мода, як правило, відображає настрої в суспільстві, і, якщо щось повернулося в тренди - так і знайте, все це не просто так. Між джинсами йде своя війна, і в ній кожного сезону є переможці і переможені.

У сезоні осінь-зима 2020-2021 на вершину модного Олімпу проклали собі шлях зручні моделі прямого і вільного силуету - вони приєдналися до джинсів кльош, які вже кілька сезонів збирають оплески і продовжують тішити тих, хто знає толк у ретро-стилі.

Вітаємо, у моду повернулися джинси з натуральної бавовни. У них відчуваєш себе комфортно і впевнено, вони не тиснуть і не дуже облягають фігуру, і для прохолодної осені та холодної зими 2021 вони стануть цінною знахідкою. Йдеться про татові і мамині джинси, і нижче ми детально про них вам розповімо.

Також ми підготували для вас велику фотогалерею модних маминих і татових джинсів осінь-зима 2020-2021 - подивіться, оцініть, і знайте - вони зараз як ніколи актуальні.

Модні джинси осінь-зима 2020-21

Татові джинси - новинка осінньо-зимового сезону

Якщо ви стежите за модою, то мали помітити, що протягом останніх кількох років жіночі штани з високою талією і широкими штанинами можна зустріти частіше, ніж страшенно вузькі скінни. Тому цілком логічно, що серед хітів жіночих джинсів осінь-зима 2020-2021 з'явилися так звані "джинси батька", або "татові джинси".

Модні джинси осінь-зима 2020-21 / Instagram
Модні джинси осінь-зима 2020-21 / Instagram

Відзначимо, вони офіційно з'явилися як явище у 2009 році - тоді в американських ЗМІ так стали позначати безформні чоловічі джинси з високою талією. Але не просто позначати, а з глузуванням. І не останню роль у популяризації тренда зіграв тодішній президент США Барак Обама, який з'явився на публіці в "батькових джинсах".

читайте такожУ моду на осінь-зиму прийшли розкішні штани палаццо з 30-х: фотоАле в моду прийшли не ті джинси десятирічної давнини - вони трохи змінилися. Їхня перевага в тому, що вони не підкреслюють особливості фігури. З їх допомогою вам не доведеться нічого приховувати або створювати зорові ілюзії. Водночас жіночі джинси Daddy щільно прилягають до талії і дають місце як для рухів, так і для фантазії.

Щоб виглядати в таких джинсах красиво і стильно, поєднуйте їх з джинсовою сорочкою, футболкою або простою білою сорочкою. Доповнять образ ботильйони на товстих підборах або грубі черевики.

Модні джинси осінь-зима 2020-21
Модні джинси осінь-зима 2020-21 / Instagram

Це свіжий тренд, тому якщо хочете здивувати оточення і йти в ногу з модою - орієнтуйтеся саме на них.

Мамині джинси з 90-х знову на висоті

Ці джинси з'явилися на початку 90-х і створили тоді справжній фурор. У ті часи їх поєднували з простою білою футболкою, і це вважалася вершиною сексуальності. Мамині джинси - це вільний крій, висока посадка на талії, вони прямі і зовсім не акцентують увагу на лінії стегна. Завдяки силуету, джинси "мом" відмінно пасують і струнким жінкам, і повним.

Модні джинси осінь-зима 2020-21 / Instagram
Модні джинси осінь-зима 2020-21 / Instagram

Ще однією особливістю маминих джинсів є їх довжина - вони трохи вкорочені. Саме тому дівчата невисокого зросту мають це враховувати, адже візуально джинси мом вкорочують ноги.

Відзначимо, останнім часом такі джинси все частіше називають "бойфрендами" - бо силует дуже нагадує чоловічі штани.

читайте такожУ моду на осінь-зиму увійшли затишні сукні - фотоУ сезоні осінь-зима 2020-21 мамині джинси можна поєднувати з черевиками - вийде дуже стильно. А ось місце білої футболки цього року зайняли приталені топи, кашемірові джемпери і тонкі гольфи, які гарно підкреслюють крихкість фігури.

А що стосується кольору, то краще за все орієнтуйтеся на світло-блакитний - у ньому джинси Mom виглядають найкраще, а ви в них виглядатимете розкішно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти