StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді чарівний бузковий френч і ліловий манікюр - фото

15 січня 2021, 23:10оновлено 16 січня 2021, 17:24
Якщо душа жадає компліментів, то можете зробити фантастичний бузковий манікюр омбре, в основі якого – різні відтінки цього дивовижного кольору.

Чим ближче до весни, тим більше тягне до ніжних відтінків. Це цілком природне бажання, коли в душі пробуджується надія, віра у світле й добре. Цієї пори оживає ліловий манікюр, і всілякі відтінки бузку та лаванди розливаються на руках всіх жінок світу.

Хоча навесні у лілових нігтів буде гідна конкуренція - в моду входять ніжні жовті й сірі нігті, які за задумом вершителів моди мають наповнити нас силою і щастям. У нашому матеріалі У моді ніжний жовтий манікюр і сірі нігті можете докладніше дізнатися про дивовижні варіанти манікюру на весну-літо 2021.

Але перед красою кольору, витканого з блідо-рожевого та фіолетового, встояти складно. Загалом у бузкового багато відтінків, і потрібно дозволити собі почути своє серце й вибрати саме свій. Крім того, не можна ігнорувати колір шкіри рук, щоб відчувалася гармонія. Але найпопулярнішим відтінком весни 2021 буде блідо-бузковий.

А ще ліловий колір має дивовижну властивість - він вдало поєднується з білим, рожевим, зеленим, чорним, молочним, пісочним і бежевим, тому в дизайні нігтів весна 2021 він не буде самотнім.

І ще. Багато хто плутає бузковий і ліловий. Насправді це одне і те ж саме, адже слово ліловий прийшло до нас з французького lilas, тому не має значення, ліловий манікюр вам більше до душі, або бузковий – аби ви були задоволені.

Ми зібрали для вас наймодніші ідеї дизайну бузкових нігтів на весну-літо 2021.

Модний бузковий манікюр 2021 - на що звернути увагу

Якщо ви вирішили зробити бузковий манікюр, намагайтеся правильно підібрати форму й довжину нігтів. Вибирайте мигдалеподібну або овальну форму нігтів, гострі нігті точно неприпустимі. Ідеальна довжина нігтів - середня або коротка.

Ліловий французький манікюр 2021

Класичний френч з бузковою "посмішкою" - це дуже красиво. До того ж існує багато ідей для прикрашання лілового французького манікюру. Наприклад, ідеальною прикрасою буде ручний розпис, фольга, наклейки, трафарети, пудра і навіть стрази.

Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram
Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram

Бузковий манікюр 2021 омбре

Якщо душа жадає компліментів, то можете зробити фантастичний бузковий манікюр омбре, в основі якого – різні відтінки цього чарівного кольору. Це той рідкісний випадок, коли колір неймовірно гарно "розливається" на відтінки. І зовсім не важливо, чим ще ви прикрасите нігті, адже в цьому варіанті манікюру важливі саме переходи з темного відтінку до найсвітлішого.

Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram
Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на 2021 рік прийшли прозорий френч і нюдовий манікюр з золотомЛаконічний ліловий манікюр

Тенденція мінімалізму в дизайні бузкового манікюру припала до смаку багатьом модницям, і таким чином стала неймовірно популярною. Ніжним і романтичним натурам сподобаються квіткові візерунки з використанням яскравих відтінків лаку, і не виключаються ніжні рожеві, сині або фіолетові відтінки. Як варіант, ви можете доповнити манікюр нехитрим малюнком, геометричною фігуркою, різними лініями або блиском. Але найголовніше - не переборщити з прикрасами.

Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram
Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram

Бузковий манікюр з квітами

Без квітів навесні не обійтися, тому що їх поява на нігтях в цю пору очікувана. Це можуть бути гілочки, окремі бутони з листям і навіть розкішні квіткові композиції. Такий дизайн створюють на кількох нігтях - на кожному створюють унікальний і незвичайний малюнок.

Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram
Модний бузковий манікюр 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти