StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді невимушений чубчик в стилі 60-х, яка підходить всім: фото

22 грудня 2020, 17:05
Важливою перевагою подовженого чубчика на бік є те, що візуально він додає волоссю об'єму.
Модний чубчик 2021 / Instagram
Модний чубчик 2021 / Instagram

Періодично у кожної жінки виникає спокуса підстригти чубок. Особливо таке бажання з'являється тоді, коли хочеться змін у житті та зовнішності, але на кардинальний крок – змінити зачіску – поки не вистачає рішучості. Але вихід є. І навіть якщо похід до перукаря з якихось причин буде неможливим, ви можете в домашніх умовах підстригти модний чубок зима 2020-2021. Зустрічайте - в моді спокусливий чубчик на бік, який пасує всім!

Насамперед чубок на бік мають взяти на замітку власниці середнього і довгого волосся. Хоча коротке волосся теж не перешкода для модного бічного чубчика. У нашому матеріалі Наймодніші жіночі короткі стрижки 2021 з подовженим чубчиком можете докладніше дізнатися, які стрижки на коротке волосся красиво поєднуються з чубчиком.

Але загалом бічний чубчик ідеальний для всіх. Він відмінно маскує нерівності обличчя. Крім того, він сучасний і стильний, тому відразу додасть вашому образу шарму.

Ще однією важливою перевагою подовженого чубчика є те, що візуально він додає волоссю об'єму – для багатьох саме цей пункт може стати ключовим під час вибору чубчика.

Проте ще одним бонусом, який ви отримаєте під час вибору бічного чубчика – це те, що в будь-який час ви можете взяти ножиці й самостійно вкоротити чубок та освіжити його. Звичайно, професійний перукар робить це набагато краще вас, але, якщо ви розділите чубок і зробите невелику секцію трохи коротшою, то отримаєте цікавий чубок на бік без шкоди для образу.

Не важливо, яка у вас довжина волосся, адже чубчик на бік вам точно пасуватиме.

Якщо у вас довге волосся, то в ідеалі вам треба підстригти волосся рівно, немов під лінійку. В цьому разі вийде розкішна зачіска з чубчиком на бік.

Модний чубчик 2021 / Instagram
Модний чубчик 2021 / Instagram

Якщо ваш чубчик відріс, або ви хочете чубок, але поки немає часу піти до перукаря, а самостійно стригти волосся – це не для вас, тоді зробіть акуратний бічний проділ, і заправте ваш чубок за вушко – вийде теж стильно, модно й ефектно.

Модний чубчик 2021 / Instagram
Модний чубчик 2021 / Instagram

Відзначимо, бічний чубчик набув особливої популярності у 60-х роках. Багатьох на такий чубок надихнула в ті славні часи знаменита французька актриса та співачка Франсуаза Арді.

У моді невимушений чубчик в стилі 60-х, яка підходить всім: фото
У моді чубчик, як у Франсуази Арді у 60-х / скріншот з відео

Свіжий та невимушений, з м'якою текстурою, цей чубчик трохи прикриває одне око. Якщо романтичний образ - це ваше, то цей чубчик стане для вас знахідкою.

Модний чубчик 2021 / Instagram
Модний чубчик 2021 / Instagram

Ба більше: у 2021 році він буде в моді – деякі моделі на показі будинку моди Valentino весна-літо 2021 дефілювали з таким чубчиком.

читайте такожУ моді незвичайна жіноча стрижка до плечей блант боб: фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти