StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Осінньо-зимова веселка: наймодніші кольори одягу на прийдешній сезон - фото

10 серпня 2020, 06:29
Дизайнери одягу повернули на осінь улюблені багатьма і виграшні кольори шоколаду, карамелі й ірисів.

Часом для того, щоб виглядати модно, треба просто вибрати річ певного кольору. І вже зовсім не важливо, якого фасону плаття або штани ви вдягли. Бо колір - сильніший, він красномовний, і він наповнює вас особливим настроєм.

відео дня

А в сезоні осінь-зима 2020-2021 на кольори одягу покладене особливе завдання - вони мають нас захищати, дарувати відчуття затишку, радувати приємними емоціями, дивувати і надихати. А ще вони мають дати нам віру в себе, відчуття впевненості й унікальності.

Ми сьогодні розповімо вам про те, якими барвами переливатимуться прийдешні осінь і зима 2020-2021 - це допоможе вам уже сьогодні готуватися до нового модного сезону. Крім того, можливо якісь речі з минулих сезонів "оживуть" для вас завдяки колірним тенденціям. Готуй сани влітку - це і про моду. До всього в моді будуть оригінальні забарвлення, появу яких у повсякденному гардеробі треба ретельно продумати.

Також не варто сьогодні купувати речі навмання - адже якщо цей колір не фігурує в трендах прийдешнього сезону, то навряд чи ви потім матимете бажання носити таку річ.

Також ми підготували для вас фотогалерею одягу наймодніших кольорів на осінь-зиму 2020-2021 - подивіться, оцініть і візьміть собі на замітку.

Модні кольори осінь-зима 2020-2021

Класика знову в моді

Складно сказати, що вплинуло на відомих кутюр'є, коли вони готували свої колекції на ці осінь і зиму. Але вони точно потрапили в "яблучко" - під час тривалого карантину багато жінок переоцінили "моду". Якщо пам'ятаєте, то весни у нас не було, і всі наші модні речі самотньо нудьгували в шафах. У цій метушні і соціальній тиші вціліла тільки класика. Ось вона в сезоні осінь-зима 2020-2021 буде на вершині модного олімпу - темні кольори стали основою колекцій багатьох дизайнерів.

Класичні кольори чорний і білий будуть актуальними за будь-яких обставин. На їхньому тлі розкішно виглядають рожевий і червоний, які теж будуть в тренді. Це кольори, які нам "дарує" Шанель.

Водночас Dior акцентує увагу на чорному, білому, сірому і темно-синьому кольорах. Крім того, особлива увага - теплому кольору верблюжої вовни. Відомі дизайнери також повернули на осінь улюблені багатьма і виграшні кольори шоколаду, карамелі й ірисів.

Кольори-новинки сезону осінь-зима 2020-2021

Як ви вже зрозуміли, класичні кольори - це те, що допоможе вам створити купу стильних образів на кожен день. Але якщо ви любите трендові кольори, які з'являються в моді рідко, але які відмінно характеризують певний період, то мода 2020 вас не забула, а підготувала гідну колірну гамму, яка прикрасить вас і ваше життя. Це приголомшливі кольори, які випромінюють особистість.

10 модних кольорів Pantome на осінь-зиму 2020-2021:

  • Осінній помаранчевий (бурштин);
  • Хмільний червоний (самба);
  • Пісочний;
  • Класичний синій (яскраво-синій колір);
  • Кислотно-жовтий зелений (зелений відтінок);
  • Пиловий рожевий (рожевий загар);
  • Глибокий синьо-зелений (ультрамарин зелений);
  • Цегляний;
  • Гаряча рожева нуга;
  • Фіолетово-червоний (пурпурно-фіолетовий).

Тепер ви знаєте, до чого прагнути, речі яких кольорів вибирати на прийдешню осінь і зиму, а на які взагалі не звертати увагу, навіть якщо вони притягують вас привабливими знижками.

читайте такожЗав'яжи мене: у моду входять запаморочливі сукні та спідниці з 50-х Нагадаємо, одяг у стилі тай-дай осінь-зима 2020-2021 - це не тільки джинси з елементами модного принту - яскравого або приглушеного. Це також плісировані спідниці з принтом тай-дай - вони стилізовані під денім, а також кофтинки, сорочки та сумки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти