StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модний і таємничий манікюр марсала на зиму 2021 - фото

30 листопада 2020, 12:50
Уже кілька сезонів на вершині модного Олімпу знаходиться дизайн нігтів котяче око з ефектом ілюзії коштовних каменів марсала.

Щороку якісь кольори стають популярнішими, якісь йдуть у тінь. Але є у колірній палітрі щасливчики, які актуальні з року в рік. Одним з них є благородний колір марсала, який сподобався багатьом жінкам саме в манікюрі, а вже потім в одязі. Тому що вдивляючись у нігті неймовірної краси, пофарбовані лаком кольору вина, дуже складно відірвати очі – ця пристрасть назавжди.

З приходом зими ми схильні вибирати кольори лаку, які зігріють душу – нам важливо відчуття тепла, затишку і, звичайно ж, майбутнього Нового року. У нашому матеріалі Золотий манікюр - наймодніший золотистий манікюр на зиму 2020 можете дізнатися про ще одну модну тенденцію на зиму 2021, яка вже полонила серця багатьох жінок.

Тільки не треба думати, що колір марсала – осінній: витканий з бордового і коричневого, цей колір багато хто любить саме взимку за його загадковість, глибину і магнетизм. Крім того, ви маєте знати, що цей колір має дивовижний ефект – він має дорогий вигляд і додає жінкам особливого шарму та елегантності.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші варіанти зимового манікюру марсала 2021 - у нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки, які не залишать вас байдужими.

Модний манікюр зима 2021 марсала: на що звернути увагу

Зимовий манікюр марсала котяче око

Уже кілька сезонів на вершині модного Олімпу знаходиться дизайн нігтів котяче око з ефектом ілюзії коштовних каменів. Якщо хочете подивитися, як розкішно сяє колір марсала, тоді цей варіант саме для вас - колір лаку марсала ідеально пасує для манікюру котяче око зима 2021. Це чарівний манікюр, який наповнить вас силою й енергією!

Манікюр зима 2021 марсала
Манікюр зима 2021 марсала / Instagram

Манікюр марсала з золотом і сріблом

Зимовий манікюр 2021 марсала самодостатній, тому його не обов'язково прикрашати – можете просто пофарбувати нігті лаком і будете в тренді, до того ж лаконічність актуальна як ніколи. Але попереду на нас чекає свято, і можна створити собі певний настрій. Колір лаку марсала відмінно поєднується з золотим, сріблястим, білим і бежевим кольором, тому сміливо комбінуйте їх – одна маленька деталь, сніжинка, трохи блиску або нейтральний нігтик здатні на дива.

Манікюр зима 2021 марсала
Манікюр зима 2021 марсала / Instagram

читайте такожУ моді павутинка на нігтях – чорний і червоний манікюр з павутинкою: фотоМатовий манікюр марсала

Пам'ятайте, як виглядає оксамит? Так ось, матовий манікюр з ефектом оксамиту зараз актуальний, як ніколи. Для тих, хто хоче стриманий, елегантний манікюр на зиму 2021, радимо зробити матові нігті марсала – темні відтінки мають дуже виграшний вигляд саме в такому варіанті. Прикрашати такі нігті не треба - камінці зараз не в тренді. Але якщо душа вимагає різноманітності – можете деякі нігті покрити глянцевим лаком марсала, а деякі нехай будуть матовими – вийде ефектно, стильно й креативно.

Манікюр зима 2021 марсала
Манікюр зима 2021 марсала / Instagram

Зимовий манікюр на короткі нігті марсала

Якщо у вас короткі нігті, і ви цінуєте практичність, то пофарбуйте їх лаком кольору марсала й насолоджуйтеся красою. Манікюр марсала на короткі нігті - це дуже стильно, навіть якщо ви взагалі нічим їх не прикрасите. Колір вина настільки багатий, що прикраси та малюнки будуть зайвими й навіть додадуть нікому не потрібної вульгарності.

Манікюр зима 2021 марсала
Манікюр зима 2021 марсала / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти