StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Омолоджувальна стрижка італійка з 80-х знову прийшла в моду - фото

24 вересня 2020, 06:35оновлено 25 вересня 2020, 12:44
Стрижка італійка дозволяє виглядати ефектно завжди - завдяки оригінальному силуету, зачіска зберігає красиву форму.

Жіноча стрижка в ідеалі має омолоджувати обличчя. І якщо після походу до салону краси у вас немає відчуття, що ви скинули років 10, то вас погано підстригли і час міняти майстра.

відео дня

Однією з найвдаліших стрижок з ефектом омолодження є італійка. Вона з'явилася у 80-х в Італії, і зараз, коли мода осінь-зима 2020-2021 майже просякнута духом того часу, жіноча стрижка італійка актуальна як ніколи.

Цю стрижку багато хто помилково називає каскадом. Але це не каскад. Головною відмінністю італійки від каскаду є шапочка – тобто, волосся стрижуть так, що навколо голови утворюється щось на кшталт шапочки, однак нижній шар волосся не чіпають. Таким чином, в залежності від довжини нижнього шару змінюється і стрижка італійка.

Важливо також те, що італійка зовсім не вибаглива – не має абсолютно ніякого значення те, яка форма обличчя у жінки, яка її хоче підстригти. Структура волосся та колір і поготів другорядні.

Стрижка італійка 2020, як пластилін – дуже поступлива, може, якщо треба, скорегувати овал обличчя, підкреслити очі, змістити акцент з підборіддя. Хочете чубок - вона матиме гарний вигляд з чубчиком, або без – якщо вам такий стиль не подобається.

Для тих, у кого волосся тонке – стрижка італійка може стати справжнім порятунком, адже диво-шапочка візуально додає жаданого об'єму.

А ще стрижка італійка дозволяє виглядати ефектно завжди - завдяки оригінальному силуету, зачіска зберігає красиву форму. І навіть якщо у вас зранку немає часу укладати волосся, то будьте впевнені, що, просто висушивши його феном, ви виглядатимете приголомшливо.

Кому пасує стрижка італійка? Усім, без винятку - вік значення не має, адже довжина стрижки може бути різною.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості стрижки італійка на осінь-зиму 2020-2021. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею - там зібрані свіжі зразки жіночої стрижки італійка, які красномовно демонструють всі її переваги.

Модна жіноча стрижка італійка 2020-2021-головні особливості

Італійська стрижка на коротке волосся

У 2020 році короткі стрижки стали загальним трендом – пандемія коронавірусу внесла свої корективи в життя сучасних жінок. І якщо ви шукаєте стрижку, яка додасть вашому образу нотку зухвалості і візуально зробить вас сильною і впевненою в собі жінкою, яка нічого не боїться і чітко знає, чого хоче від життя, тоді стрижка італійка на коротке волосся – це саме те, що треба.

Коротка стрижка італійка дуже об'ємна, тому майже не вимагає мороки з укладанням уранці. Особливо це оцінять ті, кого затягнула повсякденна рутина і проводити перед дзеркалом немає часу і бажання. До всього зараз у моді природність, яка на вагу золота.

Стрижка італійка 2020
Стрижка італійка 2020 / Instagram

Стрижка італійка на середнє волосся

На вершині модного Олімпу поряд з подовженими бобом і каре в сезоні осінь-зима 2020-2021 опинилася також і італійка. Це ще одна чудова нагода виглядати стильно і елегантно. Крім того, середня довжина волосся відмінно пом'якшує риси обличчя – для всіх тих, кому хочеться виглядати жіночно і неповторно, повз цієї стрижки цієї осені і зими краще не проходити.


читайте такожКудлата коротка стрижка шеггі у стилі 70-х повернулася в моду на осінь-зиму: фотоСтрижка італійка на середнє волосся також дозволяє легко зібрати волосся в пучок – якщо така потреба виникла, а якщо вам треба зробити стильну зачіску, щоб виглядати розкішно на якомусь святі, то навіть не уявляєте, скільки можливостей з цією стрижкою у вас з'являється - аж до того, що ви можете зробити локони або закрутити булочку.

Стрижка італійка 2020 / Instagram
Стрижка італійка 2020 / Instagram

Стрижка італійка на довге волосся

Дуже часто власниці довгого волосся стикаються з проблемою об'єму волосся – довжина є, а об'єм "кульгає". Італійська стрижка дозволяє створити цей об'єм, водночас довжина волосся не постраждає. Однак важливо перехід між шапочкою і загальною довжиною зробити легким, без різких зрізів.

читайте такожСпокуслива французька стрижка гарсон з 20-х знову в моді - фотоЗа бажання можете додати подовжений рваний чубок, або популярний цього року чубок на два боки, який зробить зачіску ефектною і виразною.

Стрижка італійка 2020
Стрижка італійка 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти