StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Літо в розпалі, й у моді ці чарівні сукні з 80-х: фото

19 липня 2020, 06:35
1996
Щастя не вимірюється обсягами талії, стегон і грудей, але воно, безперечно, залежить від того, як ми виглядаємо.

Половина літа позаду, але це не привід збирати речі в шафі і виглядати гардероб на осінь - до неї ще ціле життя! Як показав 2020 рік, усі плани – це часом лише плани, яким не судилося збутися.

Сьогодні важливо прожити кожен день літа як свято, й насолодитися його теплотою, запахами фруктів, барвами квітів, сонячними променями та прогулянками, які доступні в необмеженій кількості. А щоб прогулянка була незабутньою і залишила в пам'яті яскравий спогад, треба прикрасити її милою сукнею.

відео дня

Звичайно, на прогулянку можна піти в будь-якому одязі, і так, ми згодні, насамперед важливі емоції й люди, з якими ви крокуєте поруч. Але хіба не буває так, що коли вдягає приголомшливу сукню, день перетворюється на парад чудес?!

Завжди в обновках жінка відчуває прилив сил і випромінює чарівність. Гарний одяг, як і смачна їжа, надихає, змушує посміхнутися й відчувати себе щасливою! Хіба ці відчуття не варті того, щоб поповнити свій гардероб ще однією сукнею, наприклад, з модними цього року воланами?

Сьогодні ми розповімо вам про найтрендовіше плаття 2020. Подивіться нашу фотогалерею – ми зібрали зразки найпопулярніших моделей з Instagram – це те, на що слід орієнтуватися.

Як вибрати сукню з воланами?

Усі стилісти в один голос стверджують, що сукні з воланами – це порятунок для жінок з фігурою, яку не можна назвати ідеальною, адже якщо вміло підібрати волани, то пропорції стануть гармонійнішими.

А ми скажемо так – сукні з воланами пасують усім, незалежно від того, які у кого ноги, талія, груди. Та й поняття "красива фігура" відносне. У жінки, очі якої наповнені радістю і щастям, фігура карколомна! А якщо сукню поєднувати зі зручним легким взуттям і невеликою сумочкою, то ймовірніше не має значення те, як виглядає лінія талії.

читайте такожУ моду з ревучих 20-х повернулися ці запаморочливі сукні - фото

Щастя не вимірюється обсягами талії, стегон і грудей, але воно, безперечно, залежить від того, як ми виглядаємо. Тому вибирайте ту сукню, яка вам найбільше сподобалося – адже якщо здалося, що ви відчули радість, коли побачили ту чи іншу модель, то вам не здалося. Вибирайте не головою, а душею – це всього лише плаття, тому насамперед воно має задовольнити "внутрішню принцесу" й подобатися вам!

Модні сукні з воланами 2020 – головні тренди

Сукні з воланами на плечах "з'їдять" усю увагу

У 2020 році в моду повернулися відкриті плечі, або одне відкрите плече. В залежності від того, що вам більше до душі – класика або асиметрія - ви можете вибрати собі стильне плаття з воланами на плечах. Внизу таке плаття може бути приталеним, вільним або з рюшами, коротким або довгим. Однак все це другорядні деталі, адже волани на плечах "з'їдять" увагу!

У трендах сукні з воланами з 80-х

Улюблена багатьма принцеса Діана подарувала світу чимало чудових речей, які хочеться й собі носити. І саме їй ми повинні сказати "спасибі" за модні цього році сукні з воланами внизу – романтичні, елегантні, ніжні й вільні, сукні з воланами на спідниці – це чудова нагода відчути себе справжньою Жінкою. Сьогодні у продажу можна знайти як моделі вільного крою, так і витончені варіанти.

читайте такожМодні сарафани 2020: найпопулярніші легкі платтячка на літо: фото

Сарафани з воланами для відпустки

Якщо шукаєте легке платтячко, яке впишеться у вашу літню відпустку, неквапливі походи по магазинах, прогулянки на пляжі або нагрітими сонцем вуличками рідного або чужого міста, то сарафан стане для вас знахідкою. Також у продажу можна знайти сарафани з ґудзиками – вони чимось схожі на ті сукні, які ми носили в дитинстві, але в цьому їх привабливість, адже ретро в моді!

Сукні з воланами по всій довжині – головне, вибрати колір

Якщо вам подобаються волани, і те відчуття легкості, яке вони дарують, то не варто собі відмовляти – шукайте сукні з воланами по всій довжині. Це можуть бути моделі з воланами на рівні плечей, і на спідниці, або просто розтікатися від лінії плечей до нижньої частини виробу. Тут головне підібрати вдале забарвлення – адже немає єдиного акценту, все плаття вабить, наче магніт. У тренді фуксія, шафран, білий, кораловий, синій, червоний і всілякі варіанти з квітами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти