StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дике і гаряче: модний жіночий одяг, який подобається чоловікам - фото

14 жовтня 2020, 04:22оновлено 18 жовтня 2020, 16:33
Можливо, ви не дуже любите високі підбори і віддаєте перевагу практичному взуттю. Але хоча б одна красива пара взуття на високих підборах у вас має бути!

Жінки люблять компліменти, особливо, якщо їх роблять чоловіки. Тому купуючи ту чи іншу річ, і вибираючи, що вдягти, вони часто думають про те, чи сподобається це чоловікові. Доходить до того, що весь вечір вони заглядають до своєї шафи і ретельно продумують свій образ.

відео дня

Чоловікам дійсно не байдуже, у що вдягнена та, яка їм подобається, хоча вони можуть про це і не сказати – через почуття такту і небажання засмучувати.

Звичайно ж, ніхто не стверджує, що одяг може стати перешкодою для двох людей, які нерівно дихають одне до одного.

Але ви все ж маєте знати про те, що приваблює чоловіків і змушує їх "їсти" вас очима. Особливо такий "список" потрібен тим, хто в пошуку.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі подобаються чоловікам на жінках – в нашій фотогалереї зібрані зразки безпрограшних варіантів. Щоправда, можуть бути і винятки, але ми зараз про загальні правила.

Модний жіночий одяг, який подобається чоловікам

Чоловікам подобаються джинси із завищеною талією

Знайте, джинси із завищеною талією діють магічно. Ідеальні джинси з високою талією гарно облягають фігуру і вдало поєднуються з туфлями на високих підборах. У таких джинсах ваші ноги такі довгі!

читайте такожУ моду на осінь-зиму повернулися вільні татові і мамині джинси - фотоНеважливо, в якій футболці ви або скільки макіяжу нанесли, бо всі хлопці просто дивитимуться на ваші ноги.

Жіночий одяг, який подобається чоловікам
Жіночий одяг, який подобається чоловікам / Instagram

Чоловіки в захваті від класичного чорного плаття

Велика Коко Шанель піднесла маленьке чорне плаття до самої вершини моди, і не випадково, адже цей елемент жіночого гардероба зводить чоловіків з розуму. Крім того, чорний колір виглядає сексуально, спокусливо і загадково. Також чорна сукня візуально робить стрункішою, і вона не вибаглива - незалежно від того, який у вас колір волосся, або які аксесуари ви до неї вибрали, вона виглядає чудово. Ось чому чорну сукню так люблять і чоловіки, і жінки.

Жіночий одяг, який подобається чоловікам
Жіночий одяг, який подобається чоловікам / Instagram

Чоловіків заворожують високі підбори

Можливо, ви не дуже любите високі підбори і віддаєте перевагу практичному взуттю, в якому можна обійти місто пішки. Але хоча б одна красива пара взуття на підборах у вас має бути - якщо хочете привернути увагу, справити враження на того, хто симпатичний, і показати, що вмієте бути різною!

читайте також90-ті йдуть по п'ятах: ефектні черевики і чоботи знову на вершині моди - фотоКрім того, взуття на високих підборах візуально робить ваші ноги довшими і тоншими. Також підбори додають вам кілька додаткових сантиметрів, щоб ви виглядали як модель.

Жіночий одяг, який подобається чоловікам
Жіночий одяг, який подобається чоловікам / Instagram

Чоловіків притягують штанні костюми

Не у кожної жінки в шафі є штанний костюм, і це помилка! Особливо зараз, коли штанні костюми вільного крою в моді. Костюми роблять образ елегантним і стильним, і наповнюють жінку неймовірним магнетизмом.

Жіночий одяг, який подобається чоловікам
Жіночий одяг, який подобається чоловікам / Instagram

Чоловіки звертають увагу на шкіряні куртки

Якщо перед вами стоїть вибір - вдягти шкіряну куртку або мішкувате пальто, то беріть перше. Будь-який шкіряний одяг, особливо чорного кольору, зробить вас спокусливою і загадковою жінкою, перед якою не встоїть жоден чоловік. У шкіряних куртках є щось заборонене, дике і гаряче, і ніхто не може цього заперечувати!

Жіночий одяг, який подобається чоловікам
Жіночий одяг, який подобається чоловікам / Instagram

Які ще речі подобаються чоловікам:

  • Червоні речі - потужні, чоловікам складно перед ними встояти.
  • Мрія будь-якого чоловіка - побачити вас у (своїй) сорочці оверсайз.
  • Окуляри додають загадковості, чоловік захоче краще вас дізнатися.
  • Бейсболка - це бомба: "чоловічі" аксесуари додають шарму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти