StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 весна – романтичні шкіряні сукні повернулися в моду: фото

15 березня 2020, 14:30оновлено 17 березня 2020, 20:48
Шкіра переживає період відродження – в моду повернулися також шкіряні спідниці, куртки та штани. Тому цілком логічна модна тенденція 2020 – шкіряні сукні.

Незважаючи на глобальні зміни у світі через пандемію коронавірусу, весна настала, за нею прийде літо, тепло, а разом з ним ми переодягнемося в сукні. Уже сьогодні в вітринах магазинів і на онлайн-платформах можна знати безліч суконь з модного сезону весна-літо 2020. Жіночні і більш стримані, яскраві і спортивні, з квітами і однотонні - сукні на будь-який смак, багато з яких "пахнуть" 80-ми, з нетерпінням чекають, коли вони стануть частиною нашого модного образу.

відео дня

Зазвичай, коли заходимо до магазину, губимося - стільки гарних суконь, що вибрати реально складно. Коли приходить час робити конкретний вибір, кожен керується своїми власними правилами. Одні купують те, що відразу сподобалося, інші ретельно обмірковують покупку, а треті шукають ту сукню, про яку мріяли, і поки не знайдуть - не матимуть спокою.

Якщо вам складно зробити правильний вибір, тоді вибирайте спочатку ту сукню, яка не буде висіти у вашій шафі і припадати пилом. Навіщо вам гарне плаття, яке в підсумку ви не носитимете?

Для початку купіть плаття, яке ви зможете вдягати в повсякденному житті - на ділову зустріч, на роботу або прогулянку. А потім все інше - якщо буде бажання і зайві гроші.

Окрім того, перш ніж бігти за покупками або оформляти замовлення в інтернет-магазині, переконайтеся, що ви замовили модне плаття 2020 весна-літо. Немає нічого гіршого, ніж старомодне плаття - мало того, що це відразу помітно (в очі не скажуть, а позаочі подумають!), По-друге, як тільки ви зрозумієте, що ваше плаття вийшло з моди, відразу відпаде бажання його носити.

Главред зібрав головні тренди в модних сукнях на весну і літо 2020. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею - в ній зразки наймодніших суконь цього весняно-літнього сезону.

Наймодніші сукні 2020 весна-літо - на що звернути увагу

У моді в’язані та трикотажні сукні

Сексуальні сукні з трикотажу і в’язані сукні, які гарно виділяють фігуру - це модний тренд на весну і літо. Головне, на що слід звернути увагу – ці плаття повинні бути яскравими: це можуть бути однотонні кольорові плаття або сукні в смужку в стилі омбре (плавний перехід з одного кольору до іншого). До речі, смужки як вертикальні, так і горизонтальні. Такі плаття можна носити і з кросівками, і з підборами. Додайте піджак - і вийде розкішний варіант в офіс.

Шкіряні сукні повернулися в моду

Шкіра переживає період відродження - в моду повернулися шкіряні спідниці, куртки і штани. Тому цілком логічна модна тенденція 2020 року - шкіряні сукні, які незалежно від фасону зроблять вас елегантною і стильною. До речі, про силуети - наймодніші шкіряні сукні - з об'ємними рукавами-ліхтариками, довжина - середня або нижче коліна, крій - легкий, без надриву. Вибирайте будь-який - головне, щоб плаття вигідно підкреслювало те, що ви хочете підкреслити. Колір теж значення не має, тим більше що в моді кольорова штучна шкіра.

Плаття з об'ємними рукавами - це модно

Якщо сукня, яка вам сподобалося – має об'ємні рукави, немов ліхтарики, тоді сміливо купуйте її - це модний тренд 2020. Рукава можуть бути як короткими, так і довгими. Як бачимо, мода 2020 прямує до романтики. Слід зазначити, що сукні з об'ємними рукавами виглядають дуже ефектно. До речі, такі сукні можна поєднувати з кросівками - вийде дуже стильно.

Романтичні сукні з рюшами - гарячий тренд

Нарешті в моді дуже жіночні сукні, які пасують всім. Плаття з рюшами, немов паличка-виручалочка, голосно заявили про себе і стали чимось на зразок must have на весну і літо 2020. Рюші, які до низу розширюються - вигідно підкреслюють фігуру і приховують недоліки фігури. І чим більше рюш, тим краще.

читайте такожМода 2020 весна - в моді сумки в стилі 60-х і рюкзаки з принтами: фотоНагадаємо, кілька років тому ми вже переживали період, коли в моді були шльопанці "в'єтнамки" - їх носили на роботу, під джинси, з платтями і на пляж. У 2020 році такі шльопанці повернулися в моду. Окрім того, деякі моделі йдуть на крихітних підборах. Загалом, до біса зручні, але надмірно відкриті, шльопанці завойовують наші серця знову!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти