StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це вже не модно: тренди, з якими прощаємося цієї весни - фото

10 березня 2020, 18:23
Хто не встиг, той запізнився. А у кого є комбінезон, який додавав вашому образу якоїсь свободи і родзинки, то знайте – у 2020 році це анти-тренд.

Якщо ви минулого року якусь річ жодного разу не вдягали, тоді час з нею прощатися. Не сподівайтеся, що з'явиться випадок – справа не в ньому, а в тому, що річ насправді вам не підходить, або не дуже подобається, але шкода викинути чи комусь віддати, так як купили ви її колись за чудовою ціною, або заплатили надто високу ціну.

відео дня

Але не тільки від таких речей слід звільняти шафу. Ми з вами увійшли в новий модний сезон, і багато з того, що було в моді в минулому році, вже не є актуальним.

Звичайно, ви можете такі речі відкласти на майбутнє – а раптом повернеться мода. Але досвід показує, що ніхто потім, за рідкісним винятком, не носить такі речі. Адже мода не просто копіює щось з минулого, а тільки висмикує якісь яскраві деталі, і все це лягає на сучасні тканини і лекала.

Таким чином у вас є дві вагомі причини провести ревізію своєї шафи у вихідний. Тільки не шкодуйте речі – як тільки ми від чогось звільняємося, в наше життя відразу приходить щось нове. Це правило, і воно працює.

Главред дізнався, з якими речами варто попрощатися цієї весни. В нашій фотогалереї ви знайдете те, що вже майже стало історією.

Модні анти-тренди весни 2020 – речі, яким говоримо "Бувай"

Короткі розкльошені джинси уже не в моді

У минулому році в моді були джинси, які виглядали так, наче вони на вас замалі – або ноги у вас занадто довгі. Можемо сказати їм спасибі за здивовані погляди перехожих, які не особливо розуміються в моді, і забути. До речі, замість них почесне місце на вершині моди зайняли розкльошені джинси звичайної довжини, а також джинси вільного крою.

Прощавайте, топи з відкритими плечима

Мода 2020 весна вирішила попрощатися з топами, які відкривали наші плечі. Тепер в моді топи з закритими плечима і пишними, немов надутими, рукавами-ліхтариками. Можливо, пам'ятаєте - у дитинстві такі сукні були.

Комбінезони – вчорашній день, не ганьбіться!

Хто не встиг, той запізнився. А у кого є комбінезон, який додавав вашому образу якоїсь свободи і родзинки, то знайте – у 2020 році це анти-тренд. Тепер в моді жіночі костюми-трійки з штанами – елегантні, вільні і сексуальні.

Навіть не згадуйте про сумки на поясі

Не довгим був наш роман з сумками, які кріпилися на рівні поясу. Проте модна "м'ясорубка" їх просто перемолола і перетворила в модний "фарш". На зміну їм прийшли сумки-слінги, які носять на плечі.

Ура – татові кросівки йдуть геть!

Ці жахливі кросівки, які виглядають так, немов їх носив ваш тато і гарненько так виносив, отримали квиток у минуле. Звичайно, ще подекуди залишки цього добра ми будемо спостерігати, але це вже не модний тренд. Модне взуття весна 2020 — це платформа і плоска підошва.

читайте такожМода 2020 весна – модні джинсові куртки з 90-х і шкіряні куртки: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, мода 2020 вирішила здивувати багатьох. На тлі своєрідної гегемонії джинсів-бананів і всіляких варіацій з 90-х, несподівано в моду повернулися джинси скінні з високою посадкою, які вперше з'явилися в 60-х.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти