StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 весна - в моду повернулися жіночні сукні з рюшами: фото

20 лютого 2020, 23:00оновлено 21 лютого 2020, 18:11
Уявіть собі – ви наділи сукню, але виглядаєте так, наче в пальто. Або навпаки. Дуже стильні і яскраві, сукні-пальто 2020 здивують багатьох.

Привід надіти плаття завжди знайдеться, було б красиве плаття. А суконь багато не буває. І якщо ви з тих, хто любить цей елемент гардеробу, то вже зараз вибирайте собі підходящі варіанти на весну і літо.

відео дня

Мода 2020 на порозі нового десятиліття вирішила побалувати жінок, і підготувала масу приємних сюрпризів – кожна знайде стильну сукню на свій смак.

Оцініть те, що скоро побачите на своїх подругах, і будьте на крок попереду – вже зараз у продажу є яскраві і дуже милі сукні.

Модні сукні 2020 - наче квіти в зимовому саду - чарують витонченістю, яскравим забарвленнями, незвичайними фасонами, і закохують в себе з першого погляду.

Главред зібрав фото найголовніших трендів модних суконь 2020.

Модні сукні 2020 - гарячі тренди

Сукні з рукавами-ліхтариками

Об'ємні рукави у вигляді ліхтариків, що подарували світу далекі 80-ті, знову повернулися в моду і вже зайняли головні позиції. Колір значення не має – якщо плаття з химерними і одночасно розкішними рукавами-ліхтариками 2020, то ви будете на висоті.

Сукня з рукавами-ліхтариками / Instagram
Сукня з рукавами-ліхтариками / Instagram

Сукні з рюшами

Рюші – це новий приголомшливий тренд, який навряд чи когось залишить байдужим. Пишні багаторівневі сукні, які розширюються до низу, вигідно підкреслюють лінію талії і роблять образ прекрасним – ви точно відчуєте себе принцесою або королевою. Зазначимо, сукні з рюшами підходять усім.

Сукня з рюшами 2020 / Instagram
Сукня з рюшами 2020 / Instagram

Сукні-пальто

Цей модний тренд придумали для тих, хто любить практичні речі. Уявіть собі – ви наділи сукню, але виглядаєте так, наче в пальто. Або навпаки. Дуже стильні, ні на що не схожі, обов'язково яскраві, сукні-пальто 2020 привнесуть у ваше життя нові незабутні емоції, враження і захоплені і навіть здивовані погляди оточуючих. Сукні-пальто – для тих, хто любить приємно шокувати.

Сукня-пальто 2020 / Instagram
Сукня-пальто 2020 / Instagram

Сукні, в'язані гачком

Крутим і дуже сміливим трендом 2020 волею її величності моди судилося стати в'язаним сукням. Якщо раптом ви умієте в'язати гачком, то вам пощастило – можете створити для себе модне плаття своїми руками. Зверніть увагу, що в моді соковиті кольори, під низ можете надягати білизну контрастного кольору. Сукні, в'язані гачком, будуть особливо популярні навесні і восени.

Сукні, в'язані гачком / Instagram
Сукні, в'язані гачком / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти