Другий тур виборів: відомі екзит-поли у Слов'янську, Рівному, Полтаві

22 листопада 2020, 21:40
Результати голосування мають бути встановлені до 27 листопада включно.
вибір
Вибори мерів: перші дані / УНІАН

22 листопада відбулося повторне голосування на виборах міських голів у 11 містах, і вже відомі попередні результати.

Як інформує Социс, у другому турі виборів мера Рівного 22 листопада перемагає Віктор Шакірзян (Рівне разом). Його опонент Олександр Третяк (Європейська солідарність) отримав 46,03% голосів.

"Дослідженням було охоплено 30 виборчих дільниць по всій території міста, розташованих рівномірно і пропорційно, відповідно до територій міста. Опитано - 1914 виборців", - йдеться в повідомленні.

У другому турі виборів мера Слов'янська перемагає чинний мер Вадим Лях, який отримав 58,8% голосів виборців. Його опонент, Павло Придворов, отримав 41,2% голосів. Про це свідчать дані екзит-полу компанії Research & Branding Group.

На виборах мера Полтави, за попередніми даними, лідирує Сергій Іващенко. У нього 41,6% голосів виборців. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного місцевим інтернет-виданням "Полтавщина". У його політичного опонента Олександра Мамая-33,1%.

читайте такожУ Слов'янську виборців на дільниці заманюють розіграшем iPhone

Місцеві вибори

  • У неділю, 15 листопада, в Україні відбулося повторне голосування на місцевих виборах.

  • Вибори пройшли в Кам'янець-Подільському( Хмельницька область); Краматорську (Донецька область); Луцьку (Волинська область); Одесі (Одеська область); Сумах (Сумська область); українці (Київська область); Херсоні (Херсонська область).

  • За даними Центральної виборчої комісії, явка на виборах склала 36,98%. Соціологічна група Рейтинг з'ясувала, що більшості громадян, які голосували на виборах, більше 50 років.

  • У Броварах Київський окружний адміністративний суд визнав вибори такими, що не відбулися. Ймовірно, повторне голосування пройде вже в 2021 році.

  • Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів мерів у семи містах України, де жителі зробили свій вибір 15 Листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти