Шурин Разумкова програв: названо переможця виборів мера Миколаєва

25 листопада 2020, 17:49
Городяни вирішили залишити на посаді чинного керівника.
Сенкевич
Сенкевич очолив Миколаїв вдруге / УНІАН

У Миколаєві у другому турі виборів мера переміг діючий міський голова Олександр Сєнкевич, за нього проголосували 54 тис.411 виборців, що склало 59,74%.

Як повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії, опонент Сенкевича, представник Партії опозиційна платформа-за життя Владислав Чайка отримав 35 тис.416 голосів виборців, що на 38,89%.

Зазначимо, Чайка є братом дружини спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Перемогу на виборах здобути йому не вдалося. Таким чином Сенкевич очолив Миколаїв вдруге. На минулих виборах він перебував у партії Самопоміч,а на нинішніх перейшов у політсилу.

відео дня

читайте такожВибори у Рівному, Полтаві, Бердянську: кого підтримали виборціПостанову територіальної виборчої комісії прокоментував у Facebook депутат Миколаївської міськради Федір Панченко.

"Цього разу я дочекався офіційних результатів. Вибори закінчені, Миколаїв зробив свій вибір! Величезне спасибі всім за підтримку! Олександр Сенкевич, вітаю! Дай бог сил винести цю ношу", — написав Панченко.

Місцеві вибори 2020 в Україні

  • У неділю, 22 листопада, в Україні пройшов другий тур місцевих виборів. Повторне голосування було призначено в 11 містах. Зокрема, мерів обирали жителі Львова, Бердянська, Дніпра, Дрогобича, Полтави, Миколаєва, Слов'янська, Нікополя, Рівного, Ужгорода та Черкас.

  • Як повідомили в ЦВК, на момент закриття виборчих дільниць станом на 20:00 неділі середня явка в другому турі виборів міських голів склала 29,53%.

  • У неділю, 15 листопада, в Україні відбулося повторне голосування на місцевих виборах.

  • За даними Центральної виборчої комісії, явка на виборах склала 36,98%. Соціологічна група Рейтинг з'ясувала, що більшості громадян, які голосували на виборах, більше 50 років.

  • Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів мерів у семи містах України, де жителі зробили свій вибір 15 Листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти