Як отримати гроші від ООН: заявки приймають в ще одному регіоні

Гроші від ООН покладені українцям, які ще не отримували від міжнародних організацій / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Мобільна бригада БФ "Право на захист" зі збору даних на отримання допомоги від ООН зараз працює в Полтавській області.

Благодійний фонд "Право на захист" проводить збір даних на отримання фінансової допомоги від Управління Верховного комісара у справах біженців (УВКБ) ООН. Виплати складуть 3600 гривень плюс 2220 гривень для кожного члена сім'ї з розрахунку на три місяці. Цього тижня мобільна бригада фонду зі збору даних на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН працюватиме в Полтавській області.

Виплати надаються тим, хто ще не отримував допомоги від міжнародних організацій і має щомісячний дохід не вище 5400 гривень на людину.

Хто може отримати грошову допомогу від ООН

Заявники, які зареєструвалися з 1 жовтня 2023 року, отримають виплати по 3,6 тисячі гривень та додатково для підготовки до зимового періоду по 2,22 тисячі гривень на кожного члена сім'ї на три місяці.

Подати заявку можуть:

Українці при цьому повинні відповідати наступним критеріям уразливості:

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Україні деяка кількість українців може отримати фінансову допомогу від Управління Верховного комісара у справах біженців ООН. Як кажуть чиновники, виплати проводяться тим українцям, які ще не отримували допомогу від міжнародних організацій.

Наприклад, сім'ї, які подадуть заявку з 1 жовтня по 31 грудня, отримають по 3,6 тисячі грн на людину.

Фіндопомога виплачується протягом три місяців. Також можна отримати виплату в розмірі 2,22 тисячі грн для підготовки на зимовий період. При цьому сукупний дохід сім'ї не повинен перевищувати 5400 грн на кожного члена.

Інші новини:

Новини заразКонтакти