StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З Йорданською вечерею або з Йорданською водою - вітання на свято 18 січня

18 січня 2021, 06:40
Яскраві і прикольні привітання з Водохресним Святвечором – листівки, привітання в прозі своїми словами, християнські вірші, короткі смс – підібрав Главред.
З Йорданською вечерею - вітання з Йорданською водою на Хрещення Господнє
З Йорданською вечерею - вітання з Йорданською водою на Хрещення Господнє

18 січня - свято і сам по собі, і переддень великого православного торжества. Це Водохресний святвечір - переддень свята Хрещення Господнє 2021 (Богоявлення).

В Україні цього дня дарують привітання з Йорданською вечорею чи з Йорданською водою, бо саме свято Водохреща часто називають Йордан. А ще свято відоме як другий Щедрий вечір.

Коли починаються Водохресні купання 2021, скільки днів святкується Хрещення Господнє і коли йти до церкви на Водохреща - читайте в матеріалі Якого числа Хрещення Господнє 2021: коли лізти в ополонку і йти за водою.

відео дня

Як правильно відзначати Водохресний святвечір: що не можна робити, які є звичаї, прикмети і ворожіння, а також що приготувати на стіл – читайте в матеріалі Водохресний святвечір: що не можна і треба робити в свято 18 січня.

Це пісний день, коли маємо їсти лише холодну їжу – але це компенсується гарячими словами і теплими побажаннями. Коли всім знайомим, рідним і близьким бажають лише доброго, світлого і щирого.

Яскраві і барвисті привітання з Водохресним Святвечором – листівки, привітання в прозі своїми словами, прикольні і християнські вірші, короткі смс – підібрав Главред на свято 18 січня.

Ще більше привітань із Хрещенням Господнім своїми словами в прозі, християнські та прикольні, привітання з Водохрещем у віршах, короткі смс, безкоштовні листівки зі святом Водохреща і картинки, гіфки і відео – у нашому матеріалі Душевні привітання з Хрещенням своїми словами і безкоштовні картинки.

С Крещенским Сочельником – поздравления на русском языке

Вітання з Йорданською водою та Хрещенням Христовим – в прозі, вірші і смс

У Водохресний святвечір бажаю добра і затишку, здоров'я і сил, терпимості і надії, віри і знань, любові і розуміння рідних, щастя і благодаті, достатку і сміливості для прийняття вірних рішень! Нехай Бог береже твою сім'ю, нехай оберігає він тебе від бід.

З Водохресним святвечором гіф картинка красива

***

Зі святомХрещення

Вас сердечно я вітаю.

Сьогодні Водохресний Святвечір,

Я вам добра лише бажаю.

Нехай наступаюче свято прекрасне,

Здоров'я і благо в ваш дім принесе.

Любов і турбота, удача і радість,

По життю нехай поряд з вами йде!

***

Нехай у святий Святвечір у вашому будинку буде затишно світло і тепло. Бажаю здоров'я, яке ніколи не вичерпається, благополуччя на сто років вперед і багато, багато добра. Зі святом!

***

У Водохресний святвечір бажаю світлих відчуттів щастя і любові, Доброї Надії в серці і радості в душі, міцної і дружної сім'ї, поваги і удачі на життєвому шляху, благодаті і достатку в будинку.

***

З Святвечором, зі святою Йорданською водою! Нехай до вас постукає справжнісіньке щастя. Прийміть його в ваш дім, сім'ю, серця і душі. Нехай воно завжди сусідить з любов'ю, удачею, радістю й успіхом.

***

Я зі святом водохресного Святвечора,

Вітаю всіх своїх рідних,

І нехай Господь допоможе нам очиститися,

У прозорих водах чистих і святих!

привітання на водохреща картинки gif анімації

***

У Водохресний святвечір саме час зібратися великою дружною сім'єю за одним столом і побажати один одному найкращого і світлого. Бажаю, щоб ніхто не був цього вечора самотній, і кожен зміг зігрітися душевним сімейним теплом і насолодитися приємним, чудовим святом!

***

У Йорданську цю годину

Віншую Вашу всю родину!

Хай рід Ваш славиться в народі,

Хай прибуває в Вашім роді!

Я Вас усіх поздоровляю,

Щастя-радості бажаю.

Нехай же справді буде так

Як ми собі бажаєм,

Щоб не згасав Йорданський знак

Над нашим рідним краєм.

Веселіться всі

Христос ся Хрещає!

***

Від душі вітаю тебе з Йорданською вечерею! Нехай тебе обходять стороною всі біди, нехай цього дня твої думки будуть чисті і святі, як йорданська вода! А вона нехай весь рік дарує здоров'я не тільки тілу, але і душі!

***

Сердечно привітаю зі святою Йорданською вечерею! І від щирого серця бажаю щирих почуттів і світлої радості, доброго дива і благополуччя, щедрих подарунків і затишної сімейної атмосфери, міцного здоров'я і великого щастя. Нехай з'явиться найбільша благодать, віра допоможе зрозуміти прості людські істини, а дарована сила допоможе йти по шляху на Славу Бога, назустріч його немеркнучому Небесному Царству.

Красиві привітання зі Святвечором - картинки і листівки

Красиві привітання з Водохресним Святвечором картинки і листівки
зі святом водохреща
Водохресний святвечір красиві привітання картинки листівки
привітання з щедрим вечором з йорданскою вечерею картинки листівки
листівки з святвечором
привітання з щедрим вечором з йорданскою вечерею картинки листівки
з наступаючим хрещенням листівки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти